Cristian Buican promite să fie deputat pentru toţi vâlcenii

miercuri, 3 septembrie 2008

Nu îi mai ajunge Colegiul Brezoi !

Cristian Buican promite să fie deputat pentru toţi vâlcenii

Traian Guminski

Cristian Buican este cel mai popular candidat pentru un post de deputat din Vâlcea. El va reprezenta PNL în competiţia din luna noiembrie pentru a ajunge deputat în Colegiul Brezoi. În întreaga sa carieră politică şi administrativă ( se află la al doilea mandat de consilier judeţean şi a fost aproape doi ani vicepreşedinte al Consiliului Judeţean) tânărul liberal s-a remarcat printr-o transparenţă rară, o corectitudine exemplară şi o implicare totală în ajutorarea unor persoane, grupuri, şcoli, comunităţi, societăţi comerciale, administraţii locale.

Modul său diferit de a face politică şi de a lua decizii i-a atras simpatia mai multor edili dar şi cetăţeni din tot judeţul. În ultimul timp aceştia, unii dintre ei colegi de partid cu el, l-au sunat să îşi exprime regretul că nu îl pot vota pentru că domiciliază în alt colegiu şi că regetă că acesta nu îi va putea ajuta. Au fost chiar cazuri de oameni care au criticat sistemul uninominal pentru că nu au posibilitatea să îl voteze.

Pentru toţi viitorul deputat transmite următorul mesaj : „ Nimeni şi nimic nu mă va împiedica să fiu un deputat pentru toţi vâlcenii. Voi ajuta oricare primar sau viceprimar indiferent din ce colegiu face parte. Voi avea uşa de la biroul meu deschisă pentru toţi vâlcenii aşa cum am avut-o şi în Consiliul Judeţean. Legea nu interzice unui parlamentar să viziteze şi alte colegii sau să intervină în texte de lege care ajută şi alte comunităţi decât cea pe care o reprezintă. Îi asigur pe toţi că PNL are o echipă deosebită de candidaţi.

Toţi colegii mei merită să fie aleşi şi eu regret că nu am timp să mă implic în campania tuturor. Sunt oameni deosebiţi, cu realizări profesionale, cu răspundere. Sper ca dintre ei să ajungă cât mai mulţi în Parlament. Acolo unde va fi ales candidatul altui partid voi face tot ce pot ca să îl ajut în timpul mandatului spre binele vâlcenilor.

Eu nu am ţinut seama de culoarea carnetului de partid atunci când a trebuit să muncesc pentru populaţia acestui judeţ şi nu o voi face nici ca deputat. Am energia necesară să acord timp şi comunităţilor care nu se află în Colegiul Brezoi şi o voi face şi dacă toţi deputaţii ar fi PNL. Nu voi ezita să mă alătur oricăruia dintre ei în tentativa de a promova un proiect sau o lege necesară unor comunităţi din Vâlcea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe