|vineri, aprilie 16, 2021
  • Follow Us!

Cristi Buican a dovedit că ştie politică 

Victorie liberală !

Cristi Buican a dovedit că ştie politică

 Imediat după alegerile din iunie consilierii PSD şi PDL manipulaţi de sinistrul secretar matusalemic al social democraţilor au pus la cale o mare măgărie. După regulamentul atunci în vigioare al CJ existau 6 comisii. Liberalii obţinuseră 10 consilieri. După lege fiecare consilier trebuie să activeze în minim o comisie. Cei 10 liberali împărţiţi la şase comisii ar fi dus ori la câte cel puţin un mebru în fiece comisie de la PNL ori în minim o comisie în care PNL ar fi avut majoritate absolută.

Atunci, fără a cere prin vot modificarea Regulamentului , cei din PSD au înfiinţat două comisii fără un rol  precis. Rolul era doar de a-i trimite pe liberali în aceste comisii şi de nu a permite accesul lor, împotriva legii, în comisia de buget finanţe şi în cea de relaţii externe. Cristian Buican, fostul vicepreşedinte al CJ şi lider al grupului liberal a insistal. A sfătuit colegii săi să acţioneze în instanţăp hotărârile ilegale luate de gaşca pesedisto-pedelistă, a sesizat prea. Ulterior Prefectul a atact hotărârea în contenciosul administrative şi a obţinut o decizie împotriva CJ.

Ion Cîlea a fost obligat să convoace o şedinţă extraordinară care va avea loc joi la ora 14.00 . La ambele comisii luate în discuţii vor fi numiţi doi consilieri liberali, aşa cum aceştia au cerut. La comisia de buget finanţe, PSD va ceda un loc în favoarea PNL-ului, iar la comisia de relaţii externe, un consilier liberal va lua locul unui consilier PD-L. Consiliul putea funcţiona foarte bine de două luni dacă Ion Cîlea nu urma linia nedemocratică şi nelegală dictată de acest Persu. Comisiile trebuiau formate de la început după lege.

Leave a Response