Colegiul Horezu votează Ion Tudor - PDL la Camera Deputaţilor

duminică, 21 septembrie 2008

Un om de onoare!

Colegiul Horezu votează

Ion Tudor - PDL la Camera Deputaţilor

PSD Vâlcea pierde un om de mare valoare, iar PDL Vâlcea îşi întăreşte echipa prin primirea in rândurile organizaţiei valcene a binecunoscutului om politic, Ion Tudor. în cadrul ultimei şedinte a Biroului Permanent Judeţean al PDL Vâlcea a fost validată si candidatura lui Ion Tudor la Camera Deputaţilor pe Colegiul uninominal Horezu.

┬áPreşedintele organizaţiei, senatorul Dorel Jurcan a explicat într-o conferinţă de presă motivaţia primirii in partid a lui Ion Tudor si validarea acestuia ca şi candidat pentru alegerile parlamentarele: “Decizia a fost luată după o analiză foarte riguroasă şi după ce a fost luat pulsul în toate organizaţiile PD-L din judeţ, mai ales al celor care fac parte din colegiul uninominal pe care va candida Ion Tudor.

┬áDe asemenea, s-a discutat şi cu primarii şi viceprimarii PD-L din localităţile care fac parte din Colegiul Uninominal Horezu si s-a ajuns la concluzia că omul de afaceri vâlcean este un câştig pentru organizaţie, dar si pentru Parlamentul Romaniei. Domnul Tudor este un om care a condus Organizaţia Municipală a Partidului Social Democrat, principalul nostru adversar, ca să spun aşa.

┬áDe când preluase domnul Tudor conducerea am simţit, pe pielea nostră, să spun aşa, că PSD Râmnicu Vâlcea a avut o schimbare în bine, o creştere spectaculoasă. Rezultatele de la alegerile euoparlamentare au fost concludente în acest sens. Noi ne-am propus ca la aceste alegeri să depăşim, pentru prima oară, PSD-ul în judeţ, deci să avem un număr de parlamentari mai mare decât acesta. Lucru foarte posibil acum.

┬áAşa că a fost nevoie de o analiză mai temeinică. Eu cred că domnul Tudor este un om echilibrat. Aşa îl văd eu. Din câte îl ştiu eu şi din câte am aflat şi de la o parte din dumneavoastră, ziariştii, este un om echilibrat, un om care a avut o cariera militară deosebită, cadru didactic, iar acest lucru îmi dă dreptul să cred că este punctual, organizat, disciplinat, un om de onoare.

┬áFaptul că după 1989 a reuşit şi în mediul de afaceri demonstrează că are calităţile unui bun manager. Sunt doar câteva motive care pe mine ma îndreptăţesc să cred ca am făcut o alegere bunăÔÇ£, a spus senatorul Dorel Jurcan.
Candidatul PDL, Ion Tudor, este fără discuţii un om puternic, care poate contribui, prin iniţiativele sale legislative, la revitalizarea economică şi socială a tuturor localităţilor din colegiul Horezu (Horezu, Vaideeni, Slătioara, Mateeşti, Stroeşti, Măldăreşti, Cernişoara, Bărbăteşti, Stoeneşti, Costeşti, Pietrari, Tomşani, Păuşeşti Otăsău, Frânceşti, Băbeni, Oteşani, Buneşti). “Ziarul de VâlceaÔÇ£ va fi alături de Ion Tudor în această campanie.

Credem cu-adevărat că numai un om demn, serios, independent economic, responsabil, capabil să fie un bun conducător, cu ştiinţa administraţiei publice şi a legilor ţării poate să-i reprezinte în Parlamentul României pe locuitorii din cele 17 comune arondate Colegiului Horezu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe