|luni, ianuarie 25, 2021
  • Follow Us!

Subprefectul de Vâlcea vrea bursă la Paris 

Vrabia mălai visează?

Subprefectul de Vâlcea vrea bursă la Paris

Subprefectul de Vâlcea, Anuţa Handolescu, are şansa să prindă o bursă de scurtă durată la Şcoala Naţională de Administraţie a Franţei, cu sediul la Paris. Dosarul a fost depus pe data de 14 august la Ambasada Franţei şi acum aşteaptă să vadă dacă va fi acceptată. Bursa este asigurată de Guvernul Franţei, care va suporta cheltuielile de cazare, masă şi cursuri.

Transportul ar urma să fie asigurat de Guvernul României. „Şcoala Naţională de Administraţie a Franţei a lansat în urmă cu o lună de zile o posibilitate de accesare de burse de scurtă durată susţinută de guvernul francez administraţiei europene. Am depus un dosar întâi pentru analiză pentru o bursă în domeniul dezvoltării rurale. Este finalul cursului de la INA şi m-am gândit să continui specializarea. Nu ştiu însă dacă voi câştiga.

Foarte puţini au avut şansa să beneficieze de această bursă, mari politicieni care au candidat la preşedenţie nu au reuşit. Acest curs este destul de important”, spune Anuţa Handolescu. Cursul se desfăşoară în perioada 29 septembrie-14 octombrie.

L.L.

Leave a Response