Sparle si Soparle

miercuri, 13 august 2008

Sparle si Soparle

• Constantin Bãlãşoiu, controversatul director de la Registrul Comerţului Vâlcea, va încerca sã se spele pe mâini şi va da vina pe subalternii sãi, pe aceia care i-au urmat orbeşte ordinele, mai ales pe cele care presupuneau încãlcarea legislaţiei. Mari probleme va avea şi jurista care a sustras documente din dosare înaintate instanţelor, pentru a defavoriza anumite societãţi comerciale. Cazul Dancomar , scoate la ivealã fel de fel de tertipuri inimaginabile .

Funcţionari inconştienţi, ca sã nu spunem corupţi, pentru cã nu avem dovezi, au jonglat cu legile scrise, dar şi cu cele ale bunului simţ. Dacã se scufundã corabia, Bãlãşoiu fuge la pensie, dar voi amãrâţilor care v-aţi compromis pentru nişte prime mai subţiri decât lama de brici, ce faceţi?!

• Primarul Roşu din Bujoreni a votat la marea şedinţã a Comitetului Executiv PSD Vâlcea împotriva deputatului Aurel Vlãdoiu. Nu ne mirã, îl ştiam de ce este în stare. Ne mirã, în schimb , votul contra, dat parlamentarului de cãtre un primar pe care Vlãdoiu l-a ajutat exact atunci când îi era mai greu. La parţiale! Sorine, Sorine!

• Îl asigurãm pe Dumitru Pearcu cã nimeni nu ne-a dat nici un fel de comandã sã îl atacãm. Dacã vroiam sã o facem, o fãceam demult. ªtie bine cã redacţia noastrã nu l-a deranjat cu nimic. Nici mãcar la alegerile locale, când am fi putut sprijini serios, un contracandidat de-al sãu. L-am considerat un primar bun pentru Tomşani. Aşa îl credem şi acum! În acelaşi timp, ştim cã nu ar fi putut sã câştige mandatul de deputat. Aceasta este pãrerea noastrã şi nu trebuie sã se supere şi sã ne înjure.

• Deputatul Petre Ungureanu are nişte legãturi oculte şi suspecte. Avem informaţii cã încurajeazã deposedarea unor societãţi de bunuri din patrimoniu. Unii primari au cãzut în capcana lui Petre şi au târât administraţiile locale în procese dificile. Avocatul este dirijat de unii oameni cu bani mulţi, care vor sã punã mâna pe terenurile şi clãdirile unor firme.

• PRM şi UDMR vor avea candidaţi pentru toate colegiile din Vâlcea. Unul mai surprinzãtor decât altul. O sã vedeţi!

• O salariatã a controversatei societãţi comerciale care dã ţeapã vâlcenilor ce schimbã valuta fãrã sã fie atenţi la comision, a pierdut sarcina. Se spune cã a fost belestematã de unul dintre clienţii ţepuiţi .

• Ursuleţul zãpãcit al PSD-ului (ca sã folosim o metaforã simpaticã şi sã nu-l asociem cu animalul, care-i seamãnã perfect), adicã Costi Rãdulescu, viseazã frumos. Veşnicul preşedinte al tinerilor social democraţi din Vâlcea, nu-şi ştie lungul nasului şi bate cu pumnul în masa preşedintelui Cîlea, spunând cã lui i se cuvine de drept preşedinţia Autoritãţii Teritoriale de Ordine Publicã. Mãi, bãiatule, stai în banca ta cuminte, de-aici nu poţi sã scoţi bani cu sacul, aşa cum faci tu acum cu mansardele alea nenorocite!

• Indiferent în ce zonã va candida Ion Tudor, „Ziarul de Vâlcea“ îl va susţine necondiţionat pe politicianul, care începuse sã schimbe în bine imaginea prãfuitã a PSD - Râmnicu Vâlcea. Atât din postura de candidat la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor, Ion Tudor pleacã din postura de favorit aproape în toate colegiile electorale.  Fostul lector universitar Tudor, le va da o lecţie de politicã celor care l-au contestat şi înjurat.

 • Romicã a început sã se intereseze de contractele prietenului sãu din presã. Şi a sãrit ca ars, când a aflat anumite sume. În stilul caracteristic a încercat sã-i bage „strâmbe“. Deh, de-asta trebuie sã ai prieteni!

• Acelaşi personaj de sumbrã amintire, a început sã sperie copiii cu moaca sa ofilitã şi din postura de invitat la postul de televiziune VTV. Cu aceastã ocazie, s-a pus punct şi comediei: fiul e certat cu tatãl. Ce se naşte din pisicã, tot şoareci mãnâncã! Am vrut din tot sufletul sã credem cã nu este aşa, dar realitatea a susţinut contrariul. PS - În urmã cu doar câteva numere de ziar, R.P.-ul îi înjura ca la uşa cortului pe patronii respectivei televiziuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe