Sparle si Soparle

duminică, 3 august 2008

Sparle si Soparle

• Într-o emisiune TV, difuzată recent de  post local, unul dintre invitaţi a lăsat să se înţeleagă că deputatul Petre Ungureanu nu este străin de operaţiunea de compromitere a primarului Mircia Gutău de acum 2 ani. Ceva pare adevărat!

• Gheorghe Iordache, noul primar al oraşului Ocnele Mari nu vrea să urmeze exemplul primarului din Voineasa şi să propună consiliului local scoaterea din inventarul terenurilor domeniului public acele suprafeţe d e teren deţinute de societăţi comerciale şi pentru care primăria nu poate prezenta nici un act că le-ar avea în proprietate.

• Ion Dobre primarul din Dăeşti a încercat să saboteze sponsorul unei echipe de fotbal din D, care a investit mult în amenajarea terenului de fotbal din comună. Edilul a propus o taxă imensă pentru folosirea terenului respectiv în noul sezon competiţional. O taxă care într-un an ar fi fost mai mare chiar decât valoarea unor terenuri vândute de primărie unor afacerişti locali.

• Războiul surd din PSD Vâlcea continuă. Pentru a-i scoate în decor pe unii membrii care doresc să candideze la parlamentare Dumitru Persu trage sfori şi pune la cale răspândirea a fel de fel de zvonuri defăimătoare la adresa unor colegi de partid.

• Mai mulţi edili PSD aşteaptă ajutorul financiar pe care l-a promis Ion Cîlea în campania electorală. Mai au mult de aşteptat!

•  Primim informaţii din ce în ce mai des despre operaţiunile unor notari din Vâlcea. Aceştia realizază de fapt că pun parafa pe acte încheiate la limita legii dar nu fac nimic să sesizeze procuratura. Deşi sesizarea în cazul unora ar fi mai mult decât simplă. De data aceasta nu este vorba despre nici un membru sau membră a celebrei secte bivolariene!

• PDL Vâlcea se confruntă cu o acută criză de candidaţi pentru Parlamentarele din toamnă. După retragerea tânărului Bogdan Almaşi nimeni de exemplu nu vrea să candideze în colegiul electoral Brezoi. Poate ar fi mai corect aşa pentru că oricum toată zona montană îl vrea deputat pe liberalul Cristian Buican!

• Unul dintre tinerii politicieni care taie frunză la câini şi-a pus pilele în mişcare şi încearcă să dirijeze aşa-zise investigaţii poliţieneşti împotriva unor redacţii, efectuate de Biroul de Investigatii Criminale. Vom afla şi cine sunt poliţiştii care permit unui civil să se implice în luarea unor declaraţii şi în dirijarea unor cercetări poliţieneşti!

• Deputatul Becşenescu a făcut naveta în ultima săptămână în birourile lui Ion Cîlea, Dumitru Persu şi Romulus Bulacu. Parlamentarul aflat la finalul carierei politice pune presiune pe şefii Consiliului Judeţean pentru a-l sprijini în operaţiunea de exploatare ilegală în continuare a traseului Drăgăşani-Râmnicu Vâlcea.

• Grupul de firme Antares a început să îşi schimbe denumirea firmelor componente. Operaţiunea poartă marca ingeniosului Becşenescu care prin comasarea unor fime şi transformarea acestora în societăţi noi încearcă să obţină un grup de societăţi comerciale „ curate” lăsând „cojile” din Antares la cheremul unor executori care nu vor avea cum recupera datoriile imense ale societăţilor vechi. Suntem pe fază!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe