Scandal cu bâte de baseball şi pietre pe strada Morilor

luni, 18 august 2008

Iar s-au umflat muşchii pe ţigani!

Scandal cu bâte de baseball şi pietre pe strada Morilor

Trei persoane au ajuns la sfârşitul săptămânii trecute la Spitalul Judeţean Vâlcea, în urma unui conflict izbucnit între mai mulţi tineri din municipiu, în care s-au folosit bâte de baseball şi pietre. Agentul Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea a precizat faptul că poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică - Compartimentul Siguranţă Publică şi Patrulare au fost sesizaţi la numărul de urgenţă 112 să se deplaseze pe strada Morilor, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în faţa unei societăţi comerciale, unde izbucnise conflictul.

Doi bărbaţi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri loviţi, unul de 23 de ani şi altul de 25 de ani fuseseră loviţi de alţi doi vâlceni. „Aceştia au relatat că fuseseră loviţi cu bâte şi cu pietre de Anghel I. şi fiul acestuia Răzvan I. Agresorii au fost identificaţi şi duşi la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru verificări, ocazie cu care au declarat că, de fapt, ei erau cei agresaţi, indicând mai multe leziuni la nivelul corpului şi capului, iar Răzvan I. a fost şi el transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru a i se acorda îngrijiri medicale", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

La faţa locului au mai fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un cuţit cu lama de 20 de centimetri, o bâtă tip baseball de aproximativ 48 de centimetri şi o coadă de mătură din lemn de aproximativ 130 de centimetri. Cercetările continuă cu persoanele în cauză un stare de libertate pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc conflictul verbal şi bătaia de stradă, iar cei patru au fost îndrumaţi să se adreseze cu plângere scrisă Poliţiei Râmnicu Vâlcea şi să solicite eliberarea de certificate medico-legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe