Cristian Buican lucrează la proiecte legislative

miercuri, 13 august 2008

Cristian Buican lucrează la proiecte legislative

Cristian Buican este considerat de sondaje ca principalul favorit al alegerilor din toamnă din Vâlcea. El este unul dintre puţinii candidaţi din România care are şanse să fie votat de peste 50 la sută din populaţia unui colegiu pentru Camera Deputaţilor. Liderul liberal va reprezenta în viitorul Parlament Colegiul Brezoi format din localităţile:

Călimăneşti, Sălătrucel, Berislăveşti, Racoviţa, Titeşti, Perişani, Boişoara, Bujoreni, Muereasca, Brezoi, Câineni, Malaia, Voineasa, Dăeşti, Runcu, Budeşti, Goleşti, Milcoiu, N. Bălcescu, Dănicei, Stoileşti , Şirineasa şi Galicea. Am prezentat deja în ediţii trecute proiectele sale vizând  simplificarea procedurilor de scoatere din regimul agricol şi forestier al unor terenuri în vederea dezvoltării agroturismului precum şi îmbunătăţirea sistemului de acordare a subvenţiilor către fermieri de APIA ( Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură). Un alt proiect pe care ni l-a prezentat recent fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Cristian Buican, este extreme de important pentru comunităţile din nordul judeţului.

Modernizarea DN 7 D

„Am realizat deja documentarea pentru a putea solicita în Legea Bugetului pe anul 2009 prinderea unor fonduri în vederea modernizării drumului DN7D Câineni- Curtea de Argeş. Alocarea unei sume suficiente pentru modificarea acestei căi rutiere are o însemnătate deosebită. În primul rand acest drum este o alternativă pe traseul Sibiu-Piteşti care va duce la uşurarea traficului pe Valea Oltului, apoi DN 7 D este un drum care va fi folosit ca drum tehnic pentru construcţia autostrăzii. Consider că este imperios necesar realizarea lui anul viitor.

Populaţia din zonă este specializată, mulţi oameni au lucrat în construcţii de şosele şi poduri iar societăţile care se vor ocupa de modernizare ca şi cele care vor lucra la autostradă vor avea forţă de muncă în zona respectivă. Voi discuta şi cu colegi de partid despre acest proiect dar şi cu parlamentarii din judeţele Argeş şi Sibiu pentru a susţine această iniţiativă. Sunt convins că voi reuşi să obţin sprijinul necesar pentru că este vorba despre o lucrare de care depind multe comunităţi.”

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe