Cristian Buican iubeşte comuna Racoviţa

miercuri, 20 august 2008

Cristian Buican iubeşte comuna Racoviţa

Candidatul liberal pentru postul de deputat în Colegiul Brezoi, energicul consilier judeţean Cristian Buican, s-a născut în comuna Perişani dar a considerat mereu comuna Racoviţa ca fiind un loc apropiat de sufletul său. „Trec săptămânal prin Racoviţa, uneori şi de mai multe ori pe săptămână. Cunosc administraţia locală de aici şi le cunosc şi eforturile acestor oameni ce lucreză în echipă pentru o populaţie cu probleme. M-am implicat de fiecare dată când am avut ocazia pentru a uşura viaţa celor de aici.

Deocamdată am reuşit să contribui la asfaltarea a 1,3 km din drumul judeţean Racoviţa – Titeşti. Sper ca până la finele mandatului meu să văd cei 11 km asfaltaţi. A fost reabilitată şcoala din satul Copăceni şi urmează reabilitarea tuturor unităţilor şcolare de aici. Pe ordonanţa 7 s-a finanţat introducerea apei în amjoritatea satelor. Acum se lucrează la alimentarea cu apă a cătunului Bolovanu pe HG 577 cu finanţare a Consiliului Judeţean Vâlcea.Lucrarea va fi finalizată în primăvara anului viitor.

Mă bucur că sediul primăriei a fost modernizat şi doresc să ajut administraţia din Racoviţa să extindă acest sediu pentru că este nevoie de o sală de şedinţe modernă care să poată fi folosită şi la activităţi culturale. În Balota trebuie reabilitat Căminul Cultural. Voi ajuta la asfaltarea tuturor drumurilor comunale din Racoviţa. Anul acesta l-am adus în Racoviţa şi pe Bogdan Olteanu şi o să aduc şi alţi colegi din conducerea PNL şi din Guvern. Promit să sprijin fiecare familie din zonă care va vrea să facă agroturism pentru că una din priorităţile mele de deputat va fi sprijinirea dezvoltării agroturismului în tot colegiul pe care îl voi reprezenta în Parlament.

Sunt sigur că populaţia din Racoviţa va avea şanse mari în ceea ce priveşte locurile de muncă, veniturile, în momentul în care culoarul 4 va trece prin zonă şi va duce la dezvoltarea ei. Consider această localitate ca a doua mea localitate natală, iubesc oamenii de aici, peisajele şi cred că sunt îndreptăţit să sper la obţinerea unui rezultat foarte bun la alegerile din noiembrie în Racoviţa.”

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe