Constantin Bălăşoiu, oaia neagră din ONRC

duminică, 24 august 2008

„Ziarul de Vâlcea“ a avut dreptate

Constantin Bălăşoiu,

oaia neagră din ONRC

Nicu Trandafir

 Încă o anchetă jurnalistică declanşată de „Ziarul de Vâlcea” a dus la sancţionarea unui individ care foloseşte funcţia publică pentru a încălca legea. Redacţia noastră îl are demult sub lupă pe Constantin Bălăşoiu, controversatul director al Registrului Comerţului Vâlcea. Acesta s-a lansat în ultimii ani în fel de fel de operaţiuni ilegale cu scopul de a avantaja unele societăţi comerciale sau persoane fizice în detrimentul altora.

A angrenat în acţiunile sale subalterni pe care i-a răsplătit cu prime generoase şi salarii babane iar aceştia au muşcat „momeala“. O „momeală“ care îi poate duce după gratii dacă se îngroaşă gluma. Recent Bălăşoiu a fost sancţionat de şefii săi ierarhici. Mai avea puţin şi i se desfăcea contractul de muncă. Nu s-a dispus această măsură pentru că Bălăşoiu este primul director din ţară, din sistem, sancţionat disciplinar. Rezultatele cercetării interne vor fi predate însă, la sesizarea noastră, Procuraturii.

Nu excludem în acest caz şi alte măsuri mult mai dure. Prezentăm în continuare un răspuns al Opficiului Naţional al Registrului Comerţului la o sesizare de-a noastră în care am ataşat şi articolele publicate în acest an referitoare la ilegalităţile comise de directorul vâlcean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe