Cîlea a susţinut o echipă bună

miercuri, 13 august 2008

Cîlea a susţinut o echipă bună

Am fost criticaţi de multe ori de susţinători ai PSD din Vâlcea că promovăm doar personalităţi liberale ( ceea ce nu este deloc adevărat) sau că avem interese atunci când facem publice informaţii defavorabile unor lideri PSD. Ştiam că va veni timpul cînd  vom demonstra  că scriem şi de bine de Ion Cîlea. Nu este prima dată. Ne bucură de această dată că este vorba despre un subiect important. Desemnarea candidaţilor pentru Parlament. Adică a acelor oameni care pot reprezenta comunităţi locale din Vâlcea.

Ne temeam că vor veni iar neaveniţi impuşi pe liste de conducerea centrală. Existau chiar suspiciuni a unor jocuri de culise pe plan local. Ion Cîlea a fost un lider ferm şi corect. A susţinut şi votat în cadrul Comitetului Executiv exact cum am fi votat şi noi dacă eram membrii PSD. În interesul partidului şi al  vâlcenilor.Chiar dacă unul ca Dumitru Persu a dorit altceva. S-a impus şi a blocat trimiterea unor candidaţi de la centru.

A rămas un loc vacant pentru un trimis de la Bucureşti dar PSD are precis o personalitate care poate candida la un mandat de senator în condiţiile în care pe colegiul respectiv se suprapun două colegii de deputaţi în care candidează vâlceni cunoscuţi, ce pot capacita organizaţiile locale şi primarii. Ştefan Prală, Laurenţiu Coca, Dan Mazilu, Aurel Vlădoiu, Vasile Bleotu, Nicolae Barbu, Remus Grigorescu şi Sorin Ghiţă sunt membri vechi ai partidului, cunoscători ai zonelor în care candidează, oameni care au făcut parte din structuri administrative, care cunosc legislaţie şi care vor obţine rezultate. Nu pot să învingă toţi pentru că adversarii lor sunt şi ei remarcabili.

Va fi un meci în care nu se poate şti învingătorul dat în care toate echipele vor reuşi să înscrie. Numai PDL are o mare problemă. Nu are personalităţi care să candideze în colegiile tari iar în cele aşa zise sigure, din Râmnic, social democraţii vor obţine rezultate mult mai bune decât cele la locale. Probabil şi liberalii la fel. Totul se joacă. PSD Vâlcea îşi joacă cartea corect deşi ar fi putut avea rezultate şi mai bune în cazul în care nu ar fi luat nişte măsuri prea drastice cu unii mebrii şi domnul Cîlea ştie la ce ne referim şi ştie şi că avem dreptate. Nu ştim care dintre candidaţii PSD va ajunge în Parlament dar sperăm să îşi ţină promisiunile şi să facă tot ce se poate pentru colegiile pe care le vor reprezenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe