Viceprimarul Veţeleanu a dat piept cu audienţele

duminică, 20 iulie 2008

Viceprimarul Veţeleanu a dat piept cu audienţele

La audienţele acordate miercuri dimineaţă de viceprimarul Eusebiu Veţeleanu au fost aduse la cunoştinţa Executivului local mai multe probleme ce ţin de viaţa cotidiană a municipiului. Printre ele se numără situaţia unor blocuri ce urmează a fi mansardate, blocuri unde o parte din locatari se teme sau este nemulţumită.

Acestor persoane li s-a răspuns că emiterea de către primărie a unei autorizaţii de construire pentru mansarde se face numai după întocmirea, în condiţiile legii, a unui dosar destul de voluminos de documentaţii, printre care obligatoriu şi o expertiză tehnică pentru evidenţierea capacităţii imobilului de a suporta sau nu o mansardare.

În ceea ce îi priveşte pe locatarii de bloc care aşteptau folose financiare directe de la firmele care fac mansardări, aceştia au fost informaţi că discuţiile şi negocierile între ei şi firma constructoare se poartă numai prin intermediul asociaţiei de proprietari, care poate cere avantaje materiale doar pentru întregul imobil, cum ar fi izolarea termică, tâmplărie de termopan, interfon, iluminat comun, reabilitarea instalţiilor termice şi de alimentare cu apă etc.

Tot la aceste audienţe, s-a mai stabilit o analiză prealabilă unor eventuale reabilitări pe strada Geniştilor şi o verificare în vederea montării unor limitatoare de viteză pe strada Morilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe