|luni, ianuarie 24, 2022
  • Follow Us!

Viceprimarul Veţeleanu a dat piept cu audienţele 

Viceprimarul Veţeleanu a dat piept cu audienţele

La audienţele acordate miercuri dimineaţă de viceprimarul Eusebiu Veţeleanu au fost aduse la cunoştinţa Executivului local mai multe probleme ce ţin de viaţa cotidiană a municipiului. Printre ele se numără situaţia unor blocuri ce urmează a fi mansardate, blocuri unde o parte din locatari se teme sau este nemulţumită.

Acestor persoane li s-a răspuns că emiterea de către primărie a unei autorizaţii de construire pentru mansarde se face numai după întocmirea, în condiţiile legii, a unui dosar destul de voluminos de documentaţii, printre care obligatoriu şi o expertiză tehnică pentru evidenţierea capacităţii imobilului de a suporta sau nu o mansardare.

În ceea ce îi priveşte pe locatarii de bloc care aşteptau folose financiare directe de la firmele care fac mansardări, aceştia au fost informaţi că discuţiile şi negocierile între ei şi firma constructoare se poartă numai prin intermediul asociaţiei de proprietari, care poate cere avantaje materiale doar pentru întregul imobil, cum ar fi izolarea termică, tâmplărie de termopan, interfon, iluminat comun, reabilitarea instalţiilor termice şi de alimentare cu apă etc.

Tot la aceste audienţe, s-a mai stabilit o analiză prealabilă unor eventuale reabilitări pe strada Geniştilor şi o verificare în vederea montării unor limitatoare de viteză pe strada Morilor.

Leave a Response