Sparle si Soparle

duminică, 27 iulie 2008

Sparle si Soparle

# Mai mulţi tineri politicieni aflaţi într-un club i-au dedicat vineri unui jurnalist sexagenar celebra piesă „ De ziua ta” a trupei Paraziţii. Sărbătoritul avea la acea oră întâlnire cu unul din juriştii ce încearcă să-l ajute să scape de sarabanda amenzilor în care a intrat inconştient!

#Mai mulţi vâlceni ne-au sesizat că Romtelecom nu are destui salariaţi pentru a face faţă solicitărilor venite din partea clienţilor care au probleme legate de furnizarea serviciului de internet.Puţinii angajaţi din domeniu dau consultaţii prin telefon neputând să se deplaseze în teren pentru a rezolva problemele.

# Locuitorii cartierului Zăvoi au fost din nou terorizaţi în ultimele zile de afluenţa de populaţie din zonă. Lumea a consumat zi şi nopate bere şi sucuri şi a transformat spaţiile verzi şi scările blocurilor în grupuri sociale .

# Splaiul Independenţei s-a transformat într-un mare iarmaroc cu ocazia zilelor Râmnicului. Mii de oameni vin să mănânce mici şi să bea bere de poarcă nu ar avea alte ocazii de acest gen. Fumul gros şi înecăcios polueză zona ca şi muzica de la sutele de tarabe aşezate una lângă alta. Carnea este de cele mai multe ori crudă în interior, peştele şi cartofii pai se vând cu sume astronomice . L aurma urmei, cum lumea deja s-a obişnuit, nici nu ştim de ce preferă aglomeraţia de aici în locul unei terase liniştite din oraş, unde poate beneficia de servicii şi produse mai bune la un preţ chiar mai mic.

# Candidaţii PSD şi PDL din colegiul de deputaţi Brezoi vor fi ci siguranţă aproap eimpuşi cu forţa de partid. Nu vor investi nici un leu în campanie şi credem că nici nu prea vor avea cu ce să se prezinte în faţa electoratului.

# UDMR va avea un candidat surpriză în Vâlcea. Deocamdată nu se ştie în ce colegiu dar cu siguranţă omul va candida la Senat, acolo unde maghiarii obţin constant 1-2 mandate în afara zonei sigure din Ardeal.

# Am intrat în posesia unor acte care arată cum familia unei judecătoare, de fapt firma unui membru al familiei, a achiziţionat un teren valoros la un preţ foarte mic printr-o licitaţie aranjată. Documentăm bine şi apoi publicăm. Promitem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe