Sparle si soparle

miercuri, 16 iulie 2008

Sparle si soparle

 #  DNA cercetează modul în care în posesia unui jurnalist din Vâlcea şi a familiei sale au intrat în posesia unor terenuri. Probabil procurorii vor analiza şi modul în care au fost construite anumite clădiri ale aceluiaşi personaj, cu ce bani, când, cîte venituri are societatea taratului ipochimen, câte datorii la stat, câte contracte cu firme de stat şi alte amănunte de acest gen.

#  Un practicant al sporturilor extreme, poreclit „ Ceeeerbul lopătar” intenţionează să-şi schimbe autoturismul cu un model VW. Nu îi  recomandăm modelul ales. Nu de alta dar nu permite organizarea unor meciuri de box şi nici a unor partide de hochei. Mai ales atunci când eşti campion en titre!

#  Cazinourile sunt pustii de câteva zile. Jumătate din clientela constantă facea parte din anturajul celor reţinuţi sub acuzaţia de infractori informatici. Se anunţă zile negre şi pentru fetiţele obişnuite să-şi petreacă zilele prin cafenelele de fiţe şi pe plaje iar nopţiile prin cluburi de lux şi paturi de pensiuni.

#  Patronul unei cunoscute firme din oraş, fiul unei funcţionare publice şi soţul unei handbaliste de renume au fost reţinuţi de ofiţerii DIICOT.

#   Se spune că oamenii legii din Vâlcea nu au fost implicaţi în marea operaţiune d emarţi datorită riscului de „ scurgere de informaţii”. De hainele şi maşinile de lux nu s epot cumpăra din salarii! Fie ele chiar de poliţist!

#  Crescătorul de capre care construieşte în extravilan şi urlă apoi că a fost amendat pe nedrept s-a mutat la oraş. Nu a fost în stare să-şi cumpere apartament aşa că locuieşte în casa soacrei sale. Aceeiaşi pe care cu ani în urmă a făcut-o în gazeta sa infractoare!

#  Postul de televiziune de cartier se descalifică permiţându-i unui fost turnător să se dea în spectacol constant şi să-şi facă reclamă la hârtia igenică pe care o numeşte ziar.

#  Primarul din Bujoreni are obiceiul să chefuiască lunar cu indivizii pe care ia promovat în consiliul local al comunei. Consilierii PSD nu sunt în stare să-l determine pe edil să respecte legile!

# Marţi spre miercuri noaptea a fost mare agitaţie în cartierul Ostroveni. Mai multe fete au fost chemate la locuinţele unor şmecheri d eunde au plecat cu poşetele pline cu CD-uri, cartele de telefoane, telefoane mobile şi alte...probe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe