Sparle si Soparle

miercuri, 9 iulie 2008

Sparle si Soparle

# Mulţi edili noi au probleme grave. Foştii primari au golit visteriile primăriilor şi au lăsat şi datorii mari. Nu enumerăm primăriile pentru că deocamdată facem cercetări asupra legalităţi cheltuielilor efectuate de fostele administraţii.

# Mai mulţi locatari ai blocului 119 din strada Matei Basarab solicită, prin intermediul nostru, sprijin din partea primăriei. Oamenii sunt deranjaţi de o haită de câini vagabonzi hrăniţi constant de o vecină....frustrată!

# Zilele trecute un director de liceu din Vâlcea a încasat, prin intermediar, suma de 2 milioane de lei vechi d ela un fost elev. Banii reprezintă aşa zisul ajutor dat de  director tânărului pentru a obţine note mai bune la probele orale de la Bac. Alături de alţi bani suma va fi folosită de corupt probabil pentru achitarea altor probe orale. Susţinute de ... puicuţe... cum îi place acestui derbedeu bătrân să le numească pe tinerele „ profesioniste”.

# Ce imbecilităţi mai pune la cale Persanul ? Păi nemernicul vrea să dubleze preţul apei calde din Râmnic. Cum o să facă acest lucru? Suţinând ca transportul cărbunelui pentru CET să se facă pe calea ferată şi nu prin mijloace auto. Numai că în acest fel costurile de achiziţie ale cărbunelui se vor dubla iar CET va trebui să dubleze şi preţul la căldură şi la apă caldă.

# Consilierul municipal Eduard Vîrlan era pe cale de a fi exmatriculat din partid, deci şi din consiliul local. Glonţul ia trecut pe la ureche spun colegii săi de partid tineri, exact cei care l-au salvat dar care nu pot uita că dacă Edi se abţinea de la vot proiectul primarului Gutău prin care cerea exproprierea unei clădiri în vederea demolării nu ar fi trecut deoarece un consilier PDL era absent şi maşina de vot a PDL nu putea funcţiona la capacitate maximă. A ajutat-o domnul Vîrlan.

# Controversatul deputat de Slatina, Aurelian Pavelescu ( UTC-PD-PIN-PN├×CD) vrea să candideze la Vâlcea. Pe colegiul Râmnic. Din partea PNL. Ce spun liberalii vechi ? Sunt atraşi cumva de susţinerea financiară a cumnatului lui Pavelescu, magnatul gunoaielor? Cum cine ? Păi domnul Florescu, soţul Clarei Florescu, sora lui Pavelescu.

# Cătălin Harnagea, fost şef al campaniei electorale din 1996 a lui Victor Ciorbea pentru primăria Capitalei, fost consilier prezidenţial ( 1996-1997), fost şef al agenţiei de ştiri AR Press (1994), fost şef al Serviciului de Informaţii Externe (SIE) între 1997-2001 s-a înscris clandestin pentru a candida din partea PNL la funcţia de deputat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe