Sparle si Soparele

luni, 7 iulie 2008

Sparle si Soparele

#  Marian Obogeanu, noul primar al comunei Stoileşti, a avut surpriza să constate că vistieria primăriei este goală. Fostul primar Traian Ionescu, unul dintre cei mai slabi primari ai judeţului în legislatura trecută, a avut grijă să lase şi datorii de peste miliarde. Zi de zi fel de fel de societăţi comerciale cer sume mari pe lucrări sau servicii efectuate. Unele fără noimă. Iar noul primar trebuie să găsească şi soluţii pentru a pune şcolile la punct până la începerea noului an şcolar. Păcat că liderul PDL local nu a înţeles nimic şi l-a ajutat pe Ionescu să pună mâna pe postul de viceprimar.

#  În Bujoreni din ce în ce mai multă lume care a votat cu primarul Roşu îl înjură pe acesta şi îl acuză de lipsă de caracter. PSD trebuie să îşi refacă organizaţia locală de aici şi să găsească un candidat cu şanse pentru alegerile de peste patru ani.

# Ion Cîlea se pare că s-a săturat de sfaturile prosteşti ale companionului său Dumitru Persu. Cel puţin aşa ne indică surse apropiate celor doi lideri care spun că inluenţa malefică a persanului face foarte mult rău organizaţiei.

# Mai mulţi vâlceni vor fi promovaţi în perioada următoare în în funcţii din ministere. Meritul principal îl are ca de obicei deputatul liberal.

# Aurel Vlădoiu va fi cât de curând carotat de colegii săi. De aceiaşi care l-au determinat să îşi neglijeze colaboratorii şi să îi trădeze. Asta este, după faptă şi răsplată!

# Cel puţin cinci membri vechi ai PSD trag sforile în tentativa de a obţine candidatura la postul de deputat în colegiul Bălceşti. Paradoxal acest colegiu poate reveni unui liberal!

#  Cât de curând vom publica un amplu material în care vom descrie preocupările, averea şi viaţa celor mai tineri consilieri municipali şi judeţeni. Printre ei sunt unii care muncesc din zori şi până nopate târziu dar este şi unul care taie frunză la câini non stop şi se crede şi mare macho man!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe