Scandalul între transportatori, mediat de poliţie

miercuri, 9 iulie 2008

Drăgăşani:

Scandalul între transportatori, mediat de poliţie

Poliţia din Drăgăşani are în prezent greaua misiune de a media neînţelegerile dintre transportatorii din zonă. Săptămâna trecută, ofiţerii de poliţie au fost sesizaţi de Adrian Zăuleţ, directorul societăţii SC Matdan SRL, cu privire la faptul că paznicul unităţii găsise la mijloacele de transport ale firmei nouă anvelope înţepate. Conducerea firmei a pus acest lucru în sarcina unor persoane rău intenţionate.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că anvelopele de la cinci microbuze fuseseră înţepate cu un obiect ascuţit. Totodată, alte două anvelope, de la un autobuz aparţinând societăţii Costarion fuseseră tăiate de aceleaşi persoane. Din cercetările efectuate de poliţiştii s-a constat că autorul infracţiunii este chiar directorul unei alte societăţi comerciale, SC ComTrans SRL. Mihai Brătianu, alături de fiul său, Eugen şi alte două persoane de etnie romă.

Aceştia nu s-au mulţumit cu distrugerea microbuzelor şi au recurs şi la ameninţări. „Au ameninţat-o pe soţia celui care a sesizat poliţia că îi incendiază casa, că o să moară, că o să le distrugă casa. Aceasta a depus plângere  la poliţie. Totodată, soţul a depus şi el plângere pentru distrugerea celor nouă anvelope. Singurul care nu a depus o plângere scrisă a fost directorul firmei Costarion. Cercetările continuă pentru comiterea infracţiunilor de distrugere împotriva autorilor necunoscuţi şi ameninţare”, a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IJP Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe