SC Euro BCL SRL a zguduit conceptul de realizare a mansardelor

duminică, 13 iulie 2008

Avantaje pentru locatarii blocurilor cu patru nivele :

SC Euro BCL SRL a zguduit conceptul de realizare a mansardelor

 
Octavian Avram

Sunt numeroase blocuri din oraşul nostru care au fost mansardate. Poate unele asociaţii de proprietari  s-au grăbit în adoptarea acestor decizii. Dacă până acum s-au construit mansarde zidite sau nezidite – din lemn, pe unul s-au mai multe nivele, pentru a fi cât mai mult în avantajul investitorului. Mă refer în special la cei care au construit mansarde pe două nivele, de tip ,,oblio” le vedeţi, sunt înalte şi ţuguiate, care la prima vedere te fac să te îndoieşti trăinicia lor. Aceste tipuri de mansarde au avut însă un mare avantaj pentru firmele care le-au executat şi le-au vândut, deoarece construcţiile acestea pe verticală le-au dublat   beneficiile.                                                                                                                                     
             
Noua firmă care a schimbat mersul în realizarea de mansarde, nu a pierdut timpul cu vorbe şi promisiuni ci a trecut direct la fapte. Aceasta a elaborat un contract reciproc avantajos care ţine cont atât de nevoile proprietarilor care îşi dau acceptul pentru construirea de mansarde cât şi de cei care apoi le cumpără. Vom începe cu avantajele oferite celor care îşi dau acceptul pentru construirea de mansarde pe blocurile lor. În primul rând  acestora li se pune la dispoziţie un contract clar în care vor fi specificate punctual obligaţiile şi garanţiile  pe care SC Euro BCL SRL le oferă.

Un amănunt important din contract este acela că, firma înainte de începerea construirii de mansarde va realiza gratuit, placarea cu polistiren de 5 cm şi densitate de 15 kg/mc pe toată suprafaţa exterioară a blocului, după care îl va  zugrăvi. Pentru a se convinge de acest lucru cei interesaţi pot vizita investiţiile realizate la blocurile „ S 30/2” de lângă fostul Vel Pitar situat pe Calea lui Traian din zona de Sud a oraşului. Blocul „I 8” ,situat pe strada Republicii din Zona Nord. Blocul „A 38/2” situa pe strada Marin Sorescu din zona Ostroveni şi bloc „ F4” din zona de Nord.

Pe lângă acest avantaj notabil, pe care multe societăţi de construcţie nu l-au oferit gratuit,  mansardele vor fi construite pe un singur nivel cu termosistem de cea mai bună calitate. Tot în oferta de reabilitare termică vor mai fi realizate gratuit: zugrăvitul şi vopsitul complet a casei scării în nuanţa aleasă de locatari. În casa scării şi intrarea în bloc va fi realizat iluminatul cu senzori. Vor fi înlocuite uşile existente cu uşi din profil de PVC cu geam termopan. Va fi montat şi interfon.

Vor fi înlocuite conductele vechi de apă, căldură, şi canalizare. Montarea conductei de gaz sau restituirea contravalorii dacă aceasta  deja există ca de altfel şi în cazurile interfonului, conductelor de apă, căldură şi canalizare. Vor fi schimbate şi cutiile poştale cu altele noi. Vor fi acordate depăgubiri pentru orice defecţiune s-au deteriorare a apartamentelor de la ultimul etaj, cu toate că firma are în dotare prelate de ploaie corespunzătoare.

Termenele de execuţie a mansardelor, din dorinţa de a nu deranja prea mult locatari, sunt foarte scurte deoarece firma dispune de oameni şi utilaje din cele mai performante. Astfel, pentru o mansardă termenul de execuţie de la data autorizării construcţiei, va fi de 45 zile pentru fiecare scară. Execuţia în roşu cu acoperiş a apartamentelor de la mansardă va fi realizată în termen de maxim 30 zile pentru fiecare scară de la data autorizării. Zidurile mansardei vor fi realizate din BCA cu stâlpi de întărire din fier şi beton.

Apartamentele de la mansardă vor avea destinaţia de locuinţe. SC EURO BCL SRL garantează lucrările de construcţie de pe acoperişul blocului prin asigurarea că acestea nu vor afecta sub nici o formă rezistenţa şi structura întregului bloc. Această obligaţie de garanţie se întinde pe toată durata existenţei blocului. În situaţia în care se vor constata deteriorări esenţiale de structură şi rezistenţă datorate construirii mansardei, acestea vor fi remediate pe cheltuiala SC Euro BCL SRL la cererea proprietarilor prejudiciaţi.

Aceste obligaţii şi garanţii pe care şi le asumă firma  vor fi complete şi definitive în urma consultărilor cu locatarii şi după caz, vor fi adaptate cerinţelor acestora  ne-a declarat Cătălinoiu Claudiu directorul SC EURO BCL SRL. Informaţii suplimentare se pot obţine de la adresa societăţii : strada General Magheru, nr. 25, camera 101, etaj 4 ( telefon – 0753892881).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe