Sârbul Rimanic este noul antrenor la Oltchim Rm. Vâlcea

miercuri, 9 iulie 2008

Preşedintele Ioan Gavrilescu a găsit în sfârşit înlocuitorul lui Tadici

Sârbul Rimanic este noul antrenor la Oltchim Rm. Vâlcea

- acesta a semnat un contract pe trei ani cu gruparea vâlceană şi va fi ajutat de vâlceanul Aurelian Roşca

După demiterea antrenorului Gheorghe Tadici de la conducerea tehnică a campioanei României, Oltchim Rm. Vâlcea, oficialii acestui club au declarat că au primit sarcină de la directorul general al SC Oltchim, Constantin Roibu, să caute antrenor străin. A trecut destul timp de atunci şi nu se mai anunţa cel ce urma să-l înlocuiască pe Tadici. Marţi, însă, într-o conferinţă de presă fulger, preşedintele Clubului Oltchim, inginerul Ioan Gavrilescu, a anunţat antrenorul echipei.

Aşadar,  tehnicianul croat Ivica Rimanic este noul antrenor al echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea. Acesta are 54 de ani, are dublă cetăţenie şi a mai antrenat echipele Nordstrands (Norvegia), Krim Ljublijana (Slovenia), Austria Viena, Podravka Koprivnica (Croaţia) şi, ultima dată, naţionala Japoniei, în perioada 2006-2007. Sârbul a semnat un contract pe trei ani cu gruparea vâlceană. „După plecarea domnului Tadici am avut foarte multe oferte de antrenori care au dorit să vină la Vâlcea.

Nu ne-am grăbit şi am căutat să facem o treabă bună. Aşa l-am găsit pe domnul Rimanic cu care ne-am înţeles într-un timp relativ scurt”, a declarat Gavrilescu. „Ca orice antrenor profesionist îmi doresc să reuşesc de fiecare dată mai mult. Cred că la Vâlcea pot face acest lucru. Ştiu că a plecat o jucătoare de bază, Ionela Gâlcă, dar sper că vom găsi o altă jucătoare care să o suplinească”, a spus tehnicianul croat.   

În trei ani se vrea Liga Campionilor

„Domnul Rimanic are ca obiectiv câştigarea campionatului, a cupei şi accederea în semifinalele Ligii Campionilor. Cred că este un obiectiv ce poate fi îndeplinit”, a mai spus domnul Gavrilescu. „Vreau şi cred că pot să realizez acest obiectiv, în special să ajungem în semifinalele Ligii Campionilor. Ştiu grupa şi spun că va fi foarte important cum începem. Am văzut şi programul meciurilor şi cred că avem primul meci cu Larvik.

E foarte important cum începem meciurile din grupă, însă noi ne propunem să şi ieşim de aici”, a mai spus noul tehnician al grupării vâlcene. Chiar dacă nu va reuşi să ajungă în semifinale în acest an, Rimanic nu va fi demis. „Dânsul are un plan ce se întinde pe trei ani cu perspectiva ca atunci să atacăm chiar câştigarea Ligii Campionilor. Iniţial am vrut să semnăm pe 2 ani, însă acesta a cerut 3 ani tocmai din acest considerent”, a mai spus Gavrilescu.

Vâlceanul Roşca, secund

Rimanic îl va avea ca secund pe Aurelian Roşca. „Este un adevărat profesionist, cunoaşte limba engleză şi e şi vâlcean”, a spus Gavrilescu încercând să argumenteze de ce l-a ales pe Roşca secund. „Voi avea o discuţie cu domnul Gaţu, preşedintele FR Handbal şi voi vedea dacă mai pot rămâne şef la Centrul de Excelenţă. Oricum, prima opţiune este Oltchim unde sper ca împreună cu domnul Rimanic să facem o treabă bună”, a spus proaspătul secund. De menţionat că Oltchim Râmnicu Vâlcea îşi va relua pregătirile la 15 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe