Primarul Roşu vrea să fenteze Consiliul Local

miercuri, 23 iulie 2008

Primarul Roşu vrea să fenteze Consiliul Local

 La Bujoreni primarul Alexandru Roşu pune la cale o nouă manevră caracteristică edililor slabi şi laşi. A mutat dat susţinerii şedinţei Consiliului Local. A mutat-o din gură pentru că oricum de 8 ani de când e primar a convocat şedinţele doar aşa, pe lângă lege. Nu a trimis cu 3 zile înainte fiecărui consilier o ordine de zi scrisă, un raport, un proiect d ehotărâre. Pentru el consilierii sunt nişte indivizi pe care trebuie să îi manipuleze şi eventual să îi folosească pentru a-şi acoperi diferitele activităţi mai puţin legale.

Acum vrea să facă o rectificare de buget care să-i permită achitarea unor facturi unor firme de la care a comandat materiale de construcţie şi lucrări fără aprobarea consiliului. Le-a folosit pentru a câştiga voturi. A obţinut un nou mandat şi atât firmele de bună credinţă, cât şi cele care l-au ajutat  interesat vor banii. Consilierii PNL şi PDL nu pot fi de acord cu matrapazlâcurile promovate de primarul pesedist.

Numai că Roşu a aflat că mare parte din aceştia pleacă în concedii dinainte planificate. Şi a mutat şedinţa de vineri în ziua de luni. Când speră să fie prezenţi 7 consilieri din 13 pentru a fi legală şedinţa iar el să aibă patru voturi (PSD) şi să-şi treacă rectificarea. Adică să-şi legalizeze prin vot manevrele electorale.

(T.G)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe