|sâmbătă, noiembrie 26, 2022
  • Follow Us!

Persu îşi bate joc de partid şi îşi jigneşte colegii 

Conferinţă extraordinară la PSD Vâlcea

Persu îşi bate joc de partid şi îşi jigneşte colegii

Mai mulţi membri marcanţi ai PSD, nemulţumiţi de atitudinea dictatorială de conducere a Organizaţiei exercitată de secretarul executiv Dumitru Persu pun la cale organizarea unei conferinţe judeţene extraordinare de alegeri. Toţi potenţialii candidaţi la funcţiile de deputaţi şi senatori ai PSD Vâlcea au fost jigniţi de dinozaurul comunist Persu la ultima conferinţă de presă. În opinia acestuia, singurii candidaţi viabili sunt cei care vin şi-i pupă lui papucul, jurându-i credinţă veşnică.

Marionete penibile, aşa cum sunt: preşedintele Ion Cîlea (ne pare rău, dar acesta este adevărul, domnule preşedinte!), veşnicul lider de la tineret Constantin Rădulescu şi, mai nou, deputatul Aurel Vlădoiu. „Sforerul“ Persu nu are nevoie de oameni capabili, cinstiţi şi inteligenţi pe liste, preferând caricaturile politice. Persu îi înjură ca la uşa cortului pe următorii candidaţi: Laurenţiu Coca, Laurenţiu Popa, Dumitru Pearcu, Ştefan Prală, Dan Mazilu, Nicu Spiridon.

Îl susţine, se pare, frenetic pe Constantin Vlăduţu, fostul director de la Oltchim (în curând vom dezvălui opiniei publice modul în care a acces în plan economic şi politic acest personaj). Din motive financiare, bineînţeles! Persu se comportă acum, ca şi cum partidul este moşia lui de la Măldăreşti, unde poate să facă ce îl taie capul. Aşa vă trebuie, domnule, Cîlea! Spălaţi-vă acum pe cap cu acest „derbedeu“ politic!  

Leave a Response