PDL Vâlcea nu are 9 candidaţi pentru 9 colegii

duminică, 27 iulie 2008

Blonda de la Cotroceni visează frumos

PDL Vâlcea nu are  9 candidaţi pentru 9 colegii

Anunţată ca o conferinţă de presă extraordinară a PDL întâlnirea de vineri de la sediul portocaliilor cu ziariştii s-a dovedit o curată pierdere de timp. PDL nu avea nici măcar pregătite nişte criterii de stabilire a candidaţiilor la parlamentare. Ele urmau să fie fixate după o întâlnire (duminică) a conducerii judeţene cu preşedinţi de organizaţii. Elena Udrea, liderul blond al democraţilor, a anunţat că va candida la Bucureşti şi a potolit oarecum temerile vâlcenilor că va veni în Râmnic pe un Colegiu sigur.

În acelaşi timp a spus că speră ca PDL Vâlcea să obţină patru mandate de deputaţi şi două de senator. La PDL Vâlcea nu sunt atât de importante criteriile cât potenţialul celor care doresc să candideze şi trasul sforilor. Iar nimeni nu vrea să candideze în afara  celor două colegii de deputaţi din Râmnic şi a colegiului senatorial de aici care i se cuvine direct liderului Dorel Jurcan. Conducerea PDL nu a putut da nume de eventuali candidaţi pentru că nu are în şase colegii din nouă nici un individ remarcabil care să îşi asume riscul. Şi asta în ciuda declaraţiilor fanteziste precum că PDL va obţine în judeţul nostru patru mandate de deputat şi două de senator.

Nu au putut fi anunţaţi nici candidaţii pentru Râmnic deoarece aici se trag din greu sforile. Toţi se bizuie pe popularitatea primarului Gutău şi pe rezultatele luate la locale. Nimeni nu este destul de realist să realizeze că un Sorin Zamfirescu, dar mai ales un Petre Ungureanu vor diminua considerabil şansele PDL de a obţine un rezultat bun, măcar pe jumătatea target-ului fixat de conducerea centrală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe