Patru „chimiste” au câştigat bronzul la Mondialul Universitar în Italia

duminică, 20 iulie 2008

Vădineanu, Manea, Puşcaşu şi Janina Luca au urcat pe podium: 

Patru „chimiste” au câştigat bronzul la Mondialul Universitar în Italia

- în această perioadă se pot reînnoi abonamentele pentru sezonul competiţional viitor

Echipa feminină universitară de handbal feminin a României a câştigat ieri, în Italia, medalia de bronz la Campionatul Mondial. În finala mică, „tricolorele” au învins Serbia cu 46-32 (25-15). În afara acestei victorii, fetele pregătite de Ioan Băban (cel care este antrenor al echipei de Ligă Naţională HCM Baia Mare, au depăşit Polonia (32-27), Serbia (33-29) şi Azerbaidjan (36-26), cedând (30-32) în semifinale în faţa Ungariei. Din lotul care a câştigat bronzul la turneul din Italia s-au aflat şi patru „chimiste”.

E vorba de Iulia Puşcaşu, Clara Vădineanu, Oana Manea nou-venita Janina Luca. De altfel, trebuie spus că golgetera României la această competiţie a fost vâlceanca Iulia Puşcaşu, cu 8 goluri, urmată de băimăreanca Geiger, în mare formă, cu 7 goluri. În plus, terminând competiţia între primele patru clasate, reprezentativa României a obţinut şi calificarea la Universiada de Vară care va avea loc anul viitor în Belgrad.

Reunirea chimistelor, fără Rimanic

Altfel, campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi-a amânat reunirea lotului până luni, primele antrenamente urmând a fi conduse de secundul Aurelian Roşca. Steluţa Luca, Roxana Gatzel şi Raluca Ivan, adică handbalistele ce nu participă la Jocurile Olimpice se vor antrena separat, punând accent pe pregătirea fizică. Jucătoarele Oana Manea, Clara Vădineanu, Iulia Puşcaşu şi Janina Luca, care au participat la Mondialele Universitare, au primit din partea conducerii clubului încă o săptămână liberă, în timp ce Adriana ├×ăcălie, Elena Băbeanu şi Mihaela Teodorescu vor pleca cu lotul naţional de tineret la Campionatul Mondial din Macedonia. La reunirea lotului nu va fi prezent şi noul antrenor al Oltchimului, Ivica Rimanic, care va sosi la Râmnicu Vâlcea la începutul lunii august.

Raluca Ivan şi Camelia Balint, aut de la naţională

Selecţionerii Gheorghe Tadici şi Dumitru Muşi au decis astăzi numele celor două jucătoare care nu vor prinde avionul de Beijing. „A fost o decizie grea, pentru că nu e uşor să-i spui unei jucătoare care visează dintotdeauna să ajungă la Olimpiadă că nu mai are loc în lot. Totuşi, două trebuie să rămână acasă, iar acelea vor fi Raluca Ivan şi Camelia Balint. Ele vor rămâne însă în pregătire şi vor fi soluţii de rezervă în cazul în care se va accidenta o jucătoare până la plecarea la Beijing”, au declarat selecţionerii.

De asemenea, s-a stabilit ca rezervă să fie unul dintre portari. Componenţa naţionalei feminine este următoarea: Portari - Luminiţa Huţupan Dinu, Tereza Tamaş, Talida Tolnai; Jucătoare de câmp - Valetina Elisei-Ardean, Ramona Maier, Ada Olteanu-Nechita, Ionela Gâlcă Stanca, Florina Bârsan, Carmen Amariei, Adina Meiroşu, Cristina Neagu, Valeria Beşe, Narcisa Lecuşanu, Aurelia Brădeanu, Mihaela Ani-Senocico.

S-au pus în vânzare abonamentele la CS Oltchim

Potrivit informaţiei apărute pe sitte-ul propriu, Clubul Sportiv Oltchim anunţă pe cei interesaţi că în această perioadă sunt disponibile la vânzare abonamentele cu rezervare de loc pentru sezonul competiţional 2008-2009. Acestea se pot procura de la Sala Sporturilor "Traian" (holul de la intrarea nr. 4) în următorul interval: Luni - Vineri 16,30 - 19,30 - Sâmbăta 09,00 - 13,00. Preturile aplicate pentru acest sezon sunt: Sectoarele A, B si C = 300 lei; Sectoarele D si E = 500 lei; Sectoarele O1 si O2 = 1.000 lei.

Precizare: în sectoarele A si C se vor oferi 120 de locuri pentru pensionari la preţul de 150 lei. În perioada 15 - 31 iulie, abonamentele se vor vinde NUMAI persoanelor care au deţinut abonamente şi în sezonul trecut. De la 1 august, abonamentele se vând oricărei persoane solicitante, până la epuizarea lor. În conformitate cu Legea 4/2008 referitoare la prevenirea si combaterea violenţei în sport, abonamentele trebuie să cuprindă în afara datelor personale şi fotografia posesorului.

Din acest motiv, nu se pot elibera decât personal (fotografia se efectuează pe loc de către personalul clubului o dată cu solicitarea abonamentului, va avea format digital iar preţul acesteia - ca şi al cardului - este inclus în suma de vânzare). Persoana de contact: Niţişor Alex / Telefon: 0745 858 350.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe