Nicolae Stănică s-a ţinut de cuvânt!

miercuri, 23 iulie 2008

Nicolae Stănică s-a ţinut de cuvânt!

În comuna Mihăieşti „nu au murit caii când au vrut ursuleţii“. Tot ce a promis primarul Nicolae Stănică se realizează. Finisajele la sediul primăriei se află în faza finală, mai trebuie executate  racordările la apă, încălzirea centrală şi mobilierul.

Au fost achiziţionate tablourile, gardul de fier forjat şi 20 băncuţe moderne. Ar mai fi nevoie de o firmă specializată în amenajarea de spaţii verzi şi aranjamente florale. Edilul, pe lângă această investiţie importantă, mai acordă o deosebită atenţie şi lucrărilor ce se desfăşoară la reţeaua de apă. La aceasta se depun eforturi pentru realizarea a două staţii de pompare pentru a fi asigurată presiunea optimă către consumatori.

O astfel de staţie va fi amplasată lângă conducta principală în Colonie pentru a asigura presiunea apei în satele Negreni şi Buleta. A doua staţie de pompare va fi amplasată în punctul „Duzi” pentru a asigura presiunea apei în satul Bârseşti.
Tot aici, a precizat primarul Stănică, va fi continuată extinderea proiectului din surse financiare de la bugetul local. La Buleta şi Bârseşti vor urma extinderi considerabile la reţeaua de apă. În satul Munteni a fost introdusă coloana de apă, unde urmează să fie montat apometrul şi în cel mult o săptămână oamenii vor avea apă pe coloană.

O altă lucrare a fost demarată în satul Munteni la reţeaua de gaz metan unde au fost realizate săpături pe o lungime de peste 500 metri. Edilul mai are şi alte proiecte pe care le vom prezenta la timpul potrivit şi care la fel ca întotdeauna vor fi realizate numai şi numai în interesul locuitorilor comunei Mihăieşti.

Octavian Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe