Lemet a intrat pe piaţa vâlceană!

miercuri, 16 iulie 2008

Lemet a intrat pe piaţa vâlceană!

Un  magazin imperial de mobilă s-a deschis în Râmnicu Vâlcea

Traian Guminski

Săptămâna trecută a avut loc inaugurarea magazinului Lem s  situat în Râmnicu Vâlcea, pe Calea lui Traian, la nr.212 (vizavi de Interex). Magazinul comercializează mobilă produsă de fabrica Lemet dar şi mobilă a altor producători. La inaugurare au fost de faţă mulţi oameni de afaceri, primarul Mircia Gutău, subprefectul Anuţa Handolescu, senatorul Dorel Jurcan, mulţi consilieri locali şi judeţeni.

Eleganţă şi rafinament

Cu siguranţă este cel mai modern spaţiu de comercializare a mobilei din Vâlcea. Primarul Mircia Gutău a felicitat pe administratorul societăţii comerciale  „ VICFLEX SRL” , Vicenţiu Mocanu, pentru munca colosală dusă spre transformarea unei clădiri vechi, în aparenţă neutilizabilă, într-un spaţiu modern, elegant, plin de bun gust şi rafinament. Noul magazin expune mobilă pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, beneficiază de instalaţii moderne de iluminat, încălzire , spaţiu de consultanţă.

Clienţii pot vedea pe un simulator cum va arăta încăperea mobilată în funcţie de dimensiunile solicitate. Adrian Rizea reprezentantul companiei producătoare Lemet, aflată la Câmpina şi având 8 ani vechime pe piaţa internă, s-a arătat mulţumit de amenajarea spaţiului şi de felul în care este prezentată mobila. „ Am făcut un lucru bun că l-am ales pe domnul Mocanu ca partener. Magazinele Lem s se află în toate judeţele, ne mai rămăsese neacoperite Vâlcea şi  Tulcea. Personalul de vânzare şi montare a mobilei a fost bine instruit.

Avem o linie perfectă de la fabricare până la casa clientului. Asigurăm consultanţă, creditare, vânzare în rate, transport la domiciliul clientului şi montarea mobilei”.  Domnul Mocanu a declarat că este o onoare ca la inaugurarea magazinului să fie prezenţi aşa de mulţi oameni. „ Am muncit foarte mult, am investit peste 300 d e mii de euro doar în amenajare. Din ianuarie şi până în iunie am amenajat acest spaţiu care este proprietatea companiei noastre. Am pus la punct un sistem de vânzare în avantajul clientului.

Practicăm preţuri oneste iar sistemul modular permite fiecărui client să aleagă exact cât are nevoie după dimensiunea spaţiului pe care îl vrea utilat şi după finanţele de care dispune. În magazin se află permanent un ofiţer de credit care se ocupă de obţinerae creditelor necesare clienţilor ce vor să achiziţioneze produse în rate. Vom investi şi mai mult în instruirea personalului, în pregătirea profesională.” Amenajarea magazinului a fost executată de firma „DUNIL PRODEXIM  SRL „după un proiect standard impus de partener şi adaptat la dimensiunea clădirii.

În afara produselor prezentate se pot face şi comenzi. „ Suntem pregătiţi să satisfacem, dorinţele proprietarilor de hoteluri, pensiuni, restaurante, avem arhitecţi specializaţi în amenajarea de interioare, dar magazinul este destinat în special clienţilor obişnuiţi segmentului cu venituri medii sau chiar mai mici decît medii. Ne axăm pe dezvoltarea unui mod eficient şi elegant de a face comerţ. Firma are 10 salariaţi  , magazinul este deschis de luni până vineri între orele 9.00-20.00, sâmbăta de la 9.30-16.00 şi duminica de la 9.30-14.00.

Am revenit în magazin la câteva zile după deschiderea oficială pentru a cere nişte informaţii suplimentare în vederea redactării acstui articol. Am găsit, spre surprinderea mea un număr important d eoemani care vizionau diferitele modele de mobilă de bucătărie, tineret, dormitoare, sufragerii dar şi câţiva clienţi care aşteptau întocmirea actelor.

„ Nu am făcut încă poublicitate deşi avem materialele ptromoţionale pregătite, de aceea sunt şi eu surprins d eprezenţa atâtor potenţiali cienţi, cred că cei care au răspuns pozitiv invitaţiei de a lua parte la deschiderea oficială au fost impresionaţi şi au vorbit cu multe cunoştinţe, colegi de muncă, prieteni, despre ce au văzut la noi” ne-a spus domnul Mocanu, cunoscut râmnicenilor mai ales din postura de patron al restaurantului „ Casa Verde”, local la care a renunţat d e puţin timp pentru a se dedica în întregime noii afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe