Ion Iliescu, tratat cu sictir de Ion Cîlea

miercuri, 23 iulie 2008

Tupeu nebunesc al primului pesedist al judeţului

Ion Iliescu, tratat cu sictir de Ion Cîlea

 • Ion Cîlea demonstrează că şi-a pierdut minţile şi declară cu tupeu: „Cine este Iliescu să-mi spună mie ce să fac la Vâlcea? Aici fac ce vreau!“

• „Noi ar trebui sa îi recuperam pe membrii vechi de partid, nu sa îi dam afară!“ le-a spus fondatorul PSD-ului liderilor partidului la ultima şedinţă a Biroului Permanent, referindu-se la decizia de excludere din partid a lui Ion Tudor

Presedintele de onoare al PSD a afirmat, în Biroul Permanent al partidului de luni, ca liderii social-democrati nu ar trebui sa se grabeasca sa îi excluda din partid pe cei ce adopta pozitii critice si sa nu recurga la astfel de „măsuri cazone“, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Iliescu a intervenit, în sedinta Biroului Permament, în momentul în care liderii partidului discutau situatia din cadrul organizatiilor PSD Bihor - a carei conducere a fost dizolvata prin decizia Consiliului National de la Mamaia - si PSD Vâlcea, în care a existat un conflict între conducerea organizatiei judetene si cea a organizatiei municipale.

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, ca, dupa ce liderii partidului au decis sa lase la latitudinea PSD Vâlcea daca îl vor exclude din partid pe fostul lider al organizatiei municipale Râmnicu Vâlcea, Ion Tudor, Ion Iliescu a intervenit, afirmând ca ar fi indicat ca PSD sa nu mai recurga la astfel de "masuri cazone", de excludere a vocilor critice.

„Ar trebui sa terminam cu aceste metode cazone, sa nu ne grabim sa dam afara oamenii, sa aratam ca PSD este un partid deschis. Noi ar trebui sa îi recuperam pe membrii vechi de partid, nu sa îi dam afara“, a spus Iliescu, însa fara a da numele, au relatat sursele citate. Interventia lui Iliescu s-a produs dupa ce liderii PSD au discutat o solicitare venita din partea liderul PSD Vâlcea, Ion Câlea, referitoare la excluderea din partid a lui Ion Tudor, care a fost presedintele PSD Râmnicu Vâlcea pâna în preajma alegerilor locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe