înşelăciune marca „Italia” descoperită la Băbeni

duminică, 20 iulie 2008

Înşelăciune marca „Italia” descoperită la Băbeni

Un om de afaceri italian care a vândut 12 vagoane de marfă la două firme în acelaşi timp, creând un prejudiciu estimat la aproape un milion de lei, este cercetat în lipsă pentru înşelăciune şi evaziune fiscală şi va fi dat în urmărire internaţională. Italianul, administrator al SC Metal Grup SRL Arad, în vârstă de 43 de ani, a vândut unei societăţi din Simeria 24 de vagoane de marfă, care urmau să fie recondiţionate, însă a livrat doar jumătate dintre ele.

Când reprezentanţii firmei hunedorene au mers după celelalte vagoane la staţia CFR Băbeni, judeţul Vâlcea, au aflat că vagoanele vândute lor fuseseră revândute altcuiva. Reprezentanţii firmei din Simeria au depus plângere la poliţie, iar oamenii legii îl cercetează pe italian în lipsă, deoarece italianul se sustrage urmăririi penale.

În timpul anchetei, poliţiştii au aflat că italianul mai este cercetat într-un alt dosar, fiind acuzat tot de înşelăciune şi evaziune fiscală. Oamenii legii bănuiesc că italianul se ascunde în ţara lui şi vor să ceară autorităţilor din Italia extrădarea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe