Fabrică de reciclare a deşeurilor la Roeşti

miercuri, 23 iulie 2008

Fabrică de reciclare a deşeurilor la Roeşti

Gheorghe Drăghici, energicul edil al comunei Roeşti s-a aflat miercuri în Râmnicu Vâlcea la o întâlnire cu specialişti ai consiliului judeţean în realizarea de proiecte. Administraţia din Roeşti este deja cunoscută pe plan judeţean pentru performanţa de a obţine finanţarea necesară realizării unei baze de agrement , singura din mediul rural care dispune de o piscină extrem de apreciată de locuitorii din zonă.

Acum primăria Roeşti încearcă să realizeze un proiect pentru ridicarea în zonă a unei fabrici de prelucrare a materialelor reciclabile. „ Pentru  realizarea acestei investiţii, cu finanţare externă dar şi cu o coofinanţare a noastră şi a Consiliului Judeţean, avem nevoie de o suprafaţă d e teren considerabilă. Ne mai trebuie vreo 15 hectare pe care va trebui să le cumpărăm de la proprietari.

Împreună cu membrii consiliului local sper să identific o zonă în care propritarii să înţeleagă avantajul mare pe care l-am avea dacă realizăm acest obiectiv. Locuri de muncă, venituri sigure la bugetul local , dezvolatrea infrastructurii şi a economiei localităţii sunt doar câteva din ele” ne-a precizat primarul Drăghici.

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe