Drum de miliarde inaugurat la Creţeni

miercuri, 9 iulie 2008

Drum de miliarde inaugurat la Creţeni

Marţi, 8 iulie, la ora 14.00, în comuna Creţeni a avut loc recepţia finală a unei importante lucrări edilitare cre a fost finanţată pe structura programului SAPARD cu peste 2.660.000 RON. Este vorba despre modernizarea drumului comunal 88, Creţeni- Nemoiu, pe o lungime de 3,8 km. La acest eveniment a participat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean , Romulus Bulacu, împreună cu reprezentanţi ai Societăţii PROIECT SA Vâlcea, firmă care a elaborat documentaţia tehnică şi a Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri, care a executat lucrările.

Constructorii au reabilitat şi consolidat partea carosabilă prin balastare şi betonare a plăcii asfaltice şi au realizat şi un pod de betion armat în lungime de 34,10 m şi lăţime de 5,20 m, un podeţ de traversare, şanţuri de pămân, rigole pereate. In Spârleanu, primarul comunei Creţeni, ne-a declarat că programul de dezvoltare a comunei este mult mai cuprinzător. „ Se află în curs de elaborare un proiect care cuprinde asfaltarea a 8 km de drumuri comunale şi săteşti şi realizarea unui sistem local de canalizare a apelor uzate.

Avem în vedere şi reabilitarea Căminului Cultural.”. Vicepreşedintele Romulus Bulacu crede că în zonă se vor realiza şi alte lucrări iar recepţia drumului comunal modernizat din Creţeni deschide seria lucrărilor în domeniul dezvoltării infrastructurii rurale conform ofertei electorale a PDL din campania desfăşurată recent. Administraţia locală din Creţeni s-a declarat mulţumită de calitatea lucrărilor executate de RAJDP. Deocamdată regia este condusă de profesionişti şi sperăm ca Ion Cîlea să nu urmeze indicaţiile maleficului Persu de a promova un incompetent în funcţia de director.

(O.A.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe