Deputatul Vlădoiu, penibil în faţa… pensionarilor

duminică, 27 iulie 2008

Deputatul Vlădoiu, penibil în faţa… pensionarilor

În presa scrisă locală de săptămâna trecută a fost publicată o aşa-zisă interpelare a domnului deputat Aurel Vlădoiu prin care cerea Guvernului să acopere pierderea puterii de cumpărare a pensionarilor prin reactualizarea punctului de pensie.
Tema interpelării, grija faţă de pensionari, izvorăşte, cu siguranţă, din imposibilitatea PSD Vâlcea de a – i face pe toţi pensionarii din judeţ preşedinţi sau măcar vicepreşedinţi de Consiliu Judeţean, asigurându-le, astfel, toate beneficiile ce decurg din aceste demnităţi.

Dar, pentru că din motive necunoscute încă, domnul deputat Aurel Vlădoiu nu a aflat că este în vacanţă parlamentară (nemaivând deci posibilitatea de a formula interpelări), colegul domniei sale, deputatul PNL Emilian Frâncu, s-a hotărât să-l sprijine în acest demers prezentând răspunsul pe care el l-a primit cu 3 luni în urmă la această întrebare. Drept pentru care vă trimitem alăturat textul răspunsului Ministrului Economiei şi Finanţelor la întrebarea nr.51.042/21.04.2008 adresată de deputatul Emilian Frâncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe