Cristi Buican va fi votat de toată Boişoara

duminică, 20 iulie 2008

Liberalii vor să obţină un record naţional!

Cristi Buican va fi votat de toată Boişoara

Există comunităţi locale în care, o dată cu introducerea votului uninominal, marea majoritate a populaţiei va vota în favoarea unui candidat. Acest lucru s eva întâmpla în mica şi frumoasa comună Boişoara din Vâlcea. Aici pentru Camera Deputaţilor opţiunea exprimată în favoarea candidatului liberal Cristi Buican va fi zdrobitoare. „ Cred că prietenul meu Cristi Buican va obţine peste 90 la sută în comuna mea” spune Victor Popescu, consilier judeţean şi fiu al primarului Petre Popescu din Boişoara. Acest vot va fi dat de o populaţie conşteintă de implicarea lui Cristi Buican. „El este de-al nostru din ├×ara Loviştei.

Vine în Boişoara săptămânal şi vine de ani buni nu de acum de câteva luni. În 2000 s-a implicat activ în campania primarului Popescu care a câştigat atunci alegerile cu un avans de 20 de voturi. Populaţia a înţeles că tânărul Buican le-a recomandat un primar bun. Un primar care a dezvoltat comuna.  Acum şi eu şi tatăl meu ne vom implica pentru că vrem ca Boişoara să-l aleagă pe Buican cu cel mai mare procent pe care-l poate obţine un candidat în România. 

Cristi Buican s-a implicat în reabilitarea tuturor celor trei şcoli, a ajutat la reabilitarea primăriei, s-a interesat să ne ajute să balastăm toate drumurile comunale şi a avut o contribuţie însemnată la alimentarea cu apă. Pentru Boişoara este o pierde că Buican nu a mai este vicepreşedinte de Consiliu Judeţean. O pierdere pe care o vom compensa alegându-l deputat, post din care suntem siguri că ne va ajuta în continuare. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe