Crimă în cartierul Nord

duminică, 27 iulie 2008

Crimă în cartierul Nord

 În zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea a avut loc duminică dimineaţa o crimă, în urma altercaţiei între doi tineri băuţi. După ce chefuiseră toată noaptea la Zilele Râmnicului, Bogdan Slavu (31 de ani), împreună cu Andrei Moldovan (23 de ani), Alin Irimescu (18 ani) şi Constantin Eduard (22 de ani) s-au întors la apartamentul primului, unde doi dintre tineri stăteau în gazdă. Dimineaţa, în timp ce Bogdan Slavu, proprietarul apartamentului era sub duş, între Andrei Moldova şi Constantin Eduard a izbucnit un conflict în bucătărie, în timp ce tinerii încercau să pregătească micul dejun.

S-au înjunghiat reciproc cu un cuţit de bucătărie. Moldovan a fost înjunghiat în inimă, murind la câteva minute după acea, în salvarea care îl transporta spre spitalul aflat la doar câteva sute de metri de bloc. La rândul său, Constantin Eduard a fost şi el înţepat în plămân cu cuţitul şi se află în prezent în stare gravă la spital.

Ceilalţi doi tineri care se aflau în apartament nu au văzut exact ce s-a întâmplat, pentru că nu se aflau în camera respectivă, iar agresorul, care este în viaţă a spus la început că el ar fi fost de fapt atacat prima oară cu cuţitul şi că ar fi reuşit la un moment dat să-l dezarmeze pe celălalt tânăr, dar l-a înjunghiat în inimă. Deocamdată se efectuează cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat acolo.” – a precizat subinspectorul Diana Smărăndoiu, de la Poliţia Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe