Chimista Vali Beşe va fi portdrapelul României la Olimpiada de la Beijing

duminică, 13 iulie 2008

Desemnată de colegele sala drept viitorul căpitan al Naţionalei,

Chimista Vali Beşe va fi portdrapelul României la Olimpiada de la Beijing

Handbalista Valeria Beşe a fost desemnată căpitanul naţionalei feminine de handbal pentru Jocurile Olimpice de la Beijing şi va fi portdrapelul României la ceremonia de deschidere a competiţiei din China. Conform antrenorului secund Dumitru Muşi, chimista Valeria Beşe a fost votată drept căpitan de celelalte coechipiere. Beşe a acumulat mai multe voturi decât Luminiţa Huţupan şi Aurelia Brădeanu. Căpitanul României a fost până acum Steluţa Luca, însă handbalista şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională.

Conform Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), portdrapelul României la JO va fi căpitanul naţionalei României, astfel că după retragerea Steluţei Luca acest rol îi va reveni Valeriei Beşe. Handbalista vâlceană a declarat că nu se aştepta să fie aleasă căpitan al echipei naţionale de handbal a României şi implicit portdrapelul delegaţiei române la Jocurile Olimpice de la Beijing. Mă simt onorată şi este o mare responsabilitate pentru mine, pentru că am preluat banderola de la Steluţa Luca.

Deşi nu este alături de noi fizic, Steluţa va fi mereu căpitanul din umbră al naţionalei. Nu mă aşteptam să fiu aleasă, este o surpriză, dar votul fetelor a contat şi probabil au încredere în mine. Sper să-mi fac datoria şi cu portdrapelul României, care va fi o mare onoare pentru mine", a declarat Beşe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe