Alexandru Roşu face din nou afaceri cu banii primăriei

luni, 7 iulie 2008

Primarul penal din Bujoreni

Alexandru Roşu face din nou afaceri cu banii primăriei

 Asupra primarului Alexandru Roşu din Bujoreni au planat mult timp suspiciuni. Cititorii noştri constanţi îşi aduc aminte de scandalul de anul trecut în care a fost implicat edilul pesedist. Scandal prezentat de aproape toată presa locală care cerea anchetarea edilului pentru încălcarea mai multor articole de lege. Roşu tranzacţionase atunci o afacere în favoarea firmei ROVIMET şi a controversatului om de afaceri Crinu Popescu pe care l-a ajutat să planteze imobile pe teritoriul comunei într-o zonă fără canalizare, cu acces greoi.

Am scris atunci că Roşu este genul de primar care îşi bate joc de lege, care face uşor pe prostul dar care de fapt este un om extrem de şiret şi de abil în stare să păcălească consiliul local, autorităţile judeţene şi pe secretarul primăriei. Am crezut că în urma controalelor ce vor avea loc, Roşu îşi va pierde postul sau măcar nu va mai găsi nici un partid care să-i ofere şansa unei noi candidaturi. Ne-am înşelat, dar s-au înşelat şi cei din PSD care l-au sprijinit pe acest om lipsit de caracter. Pentru a obţine un nou mandat Alexandru Roşu s-a folosit des de minciuni în campania electorală, a cumpărat voturile ţiganilor prin promisiuni şi ameninţări.

A folosit banii unor sponsori care au crezut în onorabilitatea sa, dar a pus în joc, în mod ilegal, şi banul public. Unele lucrări edilitar-electorale realizate cu puţin timp înainte de alegeri în Bujoreni au fost făcute prin comenzi de materiale la firme private şi de stat. Acestea vor acum banii. Dar Roşu a comandat fără a avea aprobarea Consiliului Local şi mai ales fără a avea bani.

Cine şi cum va plăti macadamul domnule primar? Cum vreţi să kuaţi banii din fondul de rulment fără aprobarea consiliului local ? Cum v-aţi permis să şantajaţi şiganii cu autorizaţiile de construcţie ? Când îi veţi ajuta să intre în legalitate ? Cum vă permiteţi să înjuraţi prin cîrciumi pe unde ăşi beau consilierii dumneavoastră îndemnizaţia , pe cei care v-au ajutat? Cum vă permiteţi să spuneţi că îl „ veţi face” şi pe domnul Raicu ( actualul viceprimar) aşa cum i-aţi făcut pe toţi ? Sunteţi chiar atât de inconştient încât credeţi că veţi scăpa de furia celor pe care i-aţi minţit şi păcălit ? Sunt câteva întrebări la care aşteptăm răspuns. În ediţia vitoare vom prezenta noi operaţiuni ingenioase ale lui Roşu ( sunt de fapt vechi dar pentru public sunt noi) care ar trebui să îl ducă după gratii.

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe