Clinică medicală privată la Vâlcea

luni, 26 mai 2008

Clinică medicală privată la Vâlcea

 Furnizorul de servicii medicale private Medcenter intenţionează să deschidă 15 clinici noi în România până la sfârşitul anului 2010. „Din anul 2011 vom lua în calcul extinderea pe alte pieţe europene. Strategia pe care o avem în acest an vizează deschiderea de cinci noi clinici şi investiţii pentru achiziţionarea unor noi echipamente pentru unităţile deja existente.

Investiţiile pe care le vom face în 2008 se ridică la nouă milioane de euro”, a declarat directorul general al companiei, Florin Ioan Bălănică. În 2008, compania medicală va inaugural centre medicale în Constanţa, Arad, Oradea, Râmnicu-Vâlcea şi unul în Bucureşti, urmând ca în perioada 2009-2010 să mai fie deschise alte zece clinici private, atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Compania intenţionează să deschidă cel puţin cinci clinici ambulatorii în fiecare an până în 2010, iar peste doi ani compania va analiza şi posibilitatea extinderii reţelei pe pieţele externe. În prezent, compania are o reţea de zece clinici în Bucureşti şi în ţară, reţeaua de servicii medicale având peste 50.000 de abonaţi. Principalii concurenţi sunt Medicover, Medsana, Centrul Medical Unirea şi Romar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe