|vineri, iunie 25, 2021
  • Follow Us!

Sparle si Soparle 

Sparle si Soparle

 • În cele din urmă Viorel Cioteanu, primarul din Olăneşti, va candida tot în Olăneşti şi nu în Păuşeşti. Marţi, târziu în noapte şi-a depus candidatura pentru un nou mandat din partea PAS. Toate organizaţiile politice ale partidelor parlamentare au refuzat să îl primească.

• Secretarul primăriei Păuşeşti Măglaşi a făcut o greşeală care s-ar putea să îl coste. Şi-a depus candidatura la primăria localităţii din partea Partidului Conservator. Asta după ce a fentat PNL. Îl lăsăm să-şi facă Paştele liniştit dar îi promitem că revenim imediat după sărbători cu afaceri interesante. Cum ar fi cea a buldoescavatorului. Aţi uitat domnule Dediu?

• Conducerea judeţeană a PDL i-a făcut o surpriză neplăcută viceprimarului din Dăeşti. După ce le-a făcut organizaţie, ia băgat în consiliu local cu trei consilieri şi a obţinut postul de viceprimar domnul Constantin Rizea s-a văzut scos de pe lista de candidaţi la consiliu local în ultima zi de depunere a candidaturilor. Noroc că PNG a fost pe fază. Actualul primar va candida cu listă de consilieri din partea formaţiunii condusă de Gigi Becali.

• Gigi Matei şi Ion Cîlea au împrăştiat prin Râmnic felicitări tatuate cu sigla partidului şi inscripţionate „Hristos a înviat !”. Şi asta cu 5 zile înaintea Paştelui! Dacă nu te pricepi la religie nu are nici un rost să te bagi. Te miroase lumea că eşti fariseu!

• Primarul din Stoileşti, mai bine zis câţiva consilieri de ai săi din care unii foarte compromişi, se ocupă cu treburi slabe. Cum ar fi lansarea unor zvonuri false despre candidatul liberal Marian Obogeanu. Numai că populaţia din comună nu mai vrea primar sexagenar. Aşa că Ionescu va fi trimis de alegători la pensie!

• Dinozaurul Dumitru Persu a intrat de mai mult timp în atenţia DNA-ului. Acesta va fi chemat în curând la Bucureşti să dea cu subsemnatul în legătură cu mai multe afaceri desfăşurate cu instituţii publice. Pe fir a intrat şi Oficiul pentru Combaterea Spălării Banilor – sume importante de bani din conturile lui Pers, se pare că, nu pot fi justificate.

• Doamna Stancu este foarte supărată pe doctorul în agricultură. Doamna s-a hotărât, în sfârşit, să dea în vileag toate mizeriile, pe care i le-a făcut de-a lungul timpului fostul ei şef şi amant. Citiţi-ne cu atenţie!

Leave a Response