Sparle si Soparle

duminică, 13 aprilie 2008

Sparle si Soparle

• Un medic vâlcean a eliberat un certificat medical aiurea fetei unui demnitar local pentru ca acesta să poată spune că fata lui a fost agresată. Întreaga poveste a şarlatanului va fi dezvăluită în curând.

• Când scrii despre un primar că este penal nu trebuie să te mire că acesta va depune plângeri la Finanţele Publice referitoare la afacerile tale suspecte! Jurnalistul vinovat a scăpat cumva pedepsei pentru că a construit în intravilan şi pe rambleul căii ferate. Să vedem cum se va scoate acum când se va verifica modul în care a folosit fonduri europene şi….mai ales ce face cu laptele!

• Se pare că un mare director vâlcean a pus mâna pe o vilă în Primăverii. La un preţ bun. Vila fusese revendicată de conducerea unui cult religios din Vâlcea.

• Afacerile imobiliare atrag şi popii. Într-un punct, „ La Meri”, din Râmnic, pe timpul mandatului lui Sabău cineva a aranjat ca Episcopia să pună mâna pe 30 de hectare. Ele au fost vândute atunci la un preţ de 10 ori mai mic decât al zonei. Cine, cum, de ce…. Aflaţi într-o ediţie de a noastră viitoare?

• Salariaţilor Consiliului Judeţean li se citesc ilegal corespondenţele electronice. Chiar un şef din CJ s-a trezit cu mail-ul spart. Un fragment dintr-o scrisoare primită de el a fost apoi trimisă soţiei sale. Cei care fac aceste aranjamente ilegale, pentru că există articole din Codul Penal care pedepsesc violarea corespondenţei, vor fi daţi în curând în vileag. Până atunci le sugerăm celor din CJ să nu mai folosească messengerul şi mail-ul la locul de muncă. Arhivele de pe server nu sunt sigure. Cineva le deschide şi dă raportul unor politicieni dar şi unor ziarişti infractori!

• O firmă de transport aparţinând unui fiu de primar a încheiat un contract pentru a obţine discreditarea şi defăimarea unui candidat liberal. Operaţiunea a eşuat şi edilul mincinos a fost demascat.

• Imediat după ce Gigi Matei a fost numit candidat al PSD tinerii liberali au pus de un chef. Candidatul lor Bogdan Pistol va fi acum sigur că va obţine al doilea scor din Râmnic, cu mult peste cel al PSD.

• „ Exmatriculat” din PN├×CD de controversatul avocat deputat Pavelescu fostul lider al ţărăniştilor din Drăgăşani s-a înregimentat în PDL şi va ajunge din nou consilier municipal. Ne bucurăm pentru Minodor Vasiloiu dar îi atragem atenţia că nu este frumos să arunce cu pietre în liberali mai ales după ce Bebe Iordache l-a ajutat de atâtea ori.

• Consilierii PSD din Drăgăşani au votat recent împotriva unei hotărâri benefice oraşului. Populaţia a aflat adevărul şi acum PSD va pierde cu brio alegerile şi în al doilea municipiu din judeţ.

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Prea-cinstitul Cîlea a fost condamnat penal
(Impact)Dumitru Buşe distruge echilibrul din transportu...
(Actualitate)Privatizarea cu fonduri de investiţii, cea mai ...
(Editorial)Paraziţii PSD-ului Valcea
(Administratie)Primarul de la Frânceşti, trimis în judecată de...
(Fapt divers)Isprăvile poliţistului Chituc
(Sport)Municipalii au pierdut primul meci din acest re...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Politica)Geoană, şantajat de sindicate! Dinozaurii au în...
(Impact)Atenţie, domnule Buşe: În Consiliul Judeţean se...
(Administratie)Şantierul din Fârtăţeşti ia amploare
(Politica)Deputatul Emilian Frâncu ajută sistemul sanitar...
(Administratie)Primarul din Popeşti inaugurează un Cămin Cultural
(Administratie)Punct sanitar în satul Marcea
(Administratie)Edilul Ionescu a băgat în faliment Primăria St...


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe