Sparle si Soparle

miercuri, 9 aprilie 2008

Sparle si Soparle

 - Cioteanu, primarul din Olăneşti va candida până la urmă la Olăneşti nu la Păuşeşti şi pentru PSD nu pentru PDL. Doamne ce de mutaţii pe ultima sută de metri!

- PD l-a exclus pe viceprimarul din Călimăneşti din partid. Nu ştim cât de benefică este mişcarea, dar acum liberalii cred că există o şansă pentru turul doi. Pentru Ilie Amuzan alegerile din 1 iunie vor fi cele mai dificile. E mult mai uşor să promiţi înainte de a fi decât să promiţi în timp ce eşti!

- Zeci de pensionari din PSD ne-au sunat zilele acestea să ne ceară lămuriri legate de Persu. Oamenilor nu le vine să creadă că secretarul lor executiv a fost aşa de lacom şi a încălcat legea de dragul banilor.

- Mai mulţi primari se află într-o situaţie delicată. Deşi sunt membri ai unor partide ei vor candida din partea altui partid. Imediat ce îşi vor depune candidatura la Biroul Electoral partidele din care au făcut parte pot cere suspendarea lor din funcţie pentru că au părăsit partidul înscriindu-se la altul.

- PNL este partidul care va arunca în bătălia electorală cele mai multe femei şi tineri în judeţul nostru. Suntem curioşi să vedem câţi dintre ei vor ajunge primari şi consilieri.

- PSD se confruntă cu o situaţie grea. Indiferent cum vor arăta listele finale nemulţumiţi vor fi destui. Aceştia nu numai că nu vor vota listele partidului dar vor încerca să facă şi valuri, să determine populaţia, pe care o cunosc, să nu voteze partidul. Pentru ziariştii vechi, care îl cunosc pe Persu, este ruşinos să îl susţină pe acest dinozaur comunist, care a distrus partidul şi care nu îşi vede decât propriile interese. Îi înţelegem însă pe ziariştii formaţi la şcoala de activişti ai PCR. Ei sunt de aceiaşi teapă cu Persu.

- Mai mulţi primari în funcţie apelează acum la spălători de imagine pentru a-şi salva scaunul. Majoritatea primarilor vâlceni au făcut treabă bună. Din paginile noastre cititorii află exact care edil trebuie schimbat. Acolo unde susţinem un candidat care nu este primar cu siguranţă actualul edil este un individ compromis.

- În Drăgăşani un nebun terorizează candidaţii cu bun simţ. Nemernicul scrie tot felul de măscări despre oameni recunoscuţi ca profesionişti în urbee. Şantajează şi jigneşte într-o fiţuică de prost gust. Cei care îl susţin financiar pe ipochimen fac o mare greşeală pe care o vor regreta mai curând decât cred.

- În Călimăneşti, Ocnele Mari şi Horezu bătălia electorală va fi lungă şi grea. Populaţia va veni de două ori la urne într-o lună pentru a-şi alege primarul iar sondajele pot fi răsturnate de realitate.

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Persu şi Pîrvu au fost exmatriculaţi
(Actualitate)Muritorul Ghiţulete, pictat pe pereţii bisericilor
(Politica)Dorin Dobrişan, către râmniceni
(Impact)Preşedintele Buşe favorizează firma ANTARES
(Administratie)Comuna Stoileşti are nevoie de o schimbare
(Editorial)Curajul pentru suspendare
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Impact)Comuna Mihăeşti din judetul Valcea ar putea dev...
(Fapt divers)Ofiţer MAPN rupt de beat la volan
(Sport)Bondrea a transformat gruparea din Zăvoi în Ech...
(Administratie)Veşti bune din Fârtăţeşti
(Politica)Liberalii au şanse reale în 52 de localităţi di...
(Politica)Bogdan Pistol joacă totul pe o singură carte
(Editorial)Cu pieptul înainte!
(Impact)Consilierul judetean Dumitru Persu a incalcat l...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe