Sparle si Soparle

duminică, 6 aprilie 2008

Sparle si Soparle

 • Ziarul care stă de vorbă cu oamenii, cotidian din ce în ce mai slab, a ajuns din nou să publice în ediţia de sâmbătă două subiecte pe care noi le-am prezentat la începutul săptămânii. Este vorba despre scandalul din primăria Brezoi şi de banii veniţi de la Guvern pentru căminele culturale din trei comune ale judeţului. Dacă te pricepi la gunoaie, la păduri şi la turnătorii nu are rost să încerci să faci presă. Nu faci altceva decât să distrugi ziare şi să le dai impresia unora că sunt ziarişti. Deşi îi plăteşti mai prost decât pe gunoieri domnule B.H.

• Din ce în ce mai interesante emisiunile în direct ale postului VTV. Vineri seara, la oră de maximă audienţă, deputaţii Emilian Frâncu şi Petre Ungureanu s-au duelat verbal într-un adevărat spectacol la care moderatorul a încercat mereu să fie un arbitru eficient. Aşa se face televiziune

• Pe alt post penibilul primar din Dăeşti se face de râs încercând să îşi salveze scaunul pe care îl ocupă de 17 ani. Penibil!

• În Horezu, populaţia pare împărţită în două. Actualul primar, Niţă de la PNL şi profesorul Niţu de la PDL se vor bate, probabil în două tururi de scrutin, pentru postul de primar. Fostul senator Matei Vintilă, susţinătorul lui Niţu, vrea să lovească sub centură. El a contactat deja câţiva jurnalişti pentru a îl defăima pe actualul primar. Numai că liberalii pregătesc şi ei un dosar pentru Niţu. Cică cu multe poze şi nume de fete. Atacurile vor fi lansate probabil luna viitoare. Mai aproape de alegeri.

• Să scrii despre clădirea în care ai avut sediul firmei mulţi ani că trebuie dărâmată şi că pute îngrozitor deşi chiriaşii actuali au investit mult în ea şi arată foarte bine este o măgărie care nu poate purta în Vâlcea decât un nume. Petre!

• Zilele trecute un coleg mi-a dat să citesc o scrisoare trimisă de Romeo unui om de afaceri, într-un decembrie de acum câţiva ani. Nu mi-a venit să cred că omul care a scris aşa ceva se comportă acum ca un câine turbat cu cel care l-a ajutat. Mă gândesc că şi cei pe care îi laudă acum pot poţi la fel. Omul acesta este nebun.

• Un alt Romeo, mult mai elegant şi distins, povestea într-una din serile trecute despre cum vroia să trădeze consilierul Ion Nicolae idealurile liberale pentru a sări în barca lui Gutău. Dacă povestea este adevărată, ea bate orice scenă din Caragiale.

• La PSD tovarăşul Persu distruge în continuare credibilitatea unor candidaţi şi îndepărtează electorii care nu pot vota o listă cu dinozauri pe ea.

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Consilierul judetean Dumitru Persu a incalcat l...
(Impact)Poluare de Mediu pe strada Depozitelor
(Politica)Bogdan Pistol se implică în proiecte interesante
(Actualitate)Disponibilizaţii Oltchim, sfătuiţi să se angaje...
(Administratie)Doru Ioan Filip va fi ales primar
(Administratie)Primarii din Goleşti şi Şuşani au ajuns la Bru...
(Sport)Municipalii au remizat în Zăvoi cu Minerul Lupeni
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Editorial)Comentarii de Tiberiu Pîrnău
(Fapt divers)Meilă a fost condamnat
(Fapt divers)Un vâlcean, autorul inscripţiilor antisemite şi...
(Fapt divers)Liceenii din Călimăneşti, instruiţi împotriva i...
(Sport)A murit Dumitru Anescu
(Sport)„Chimistele” au bătut la Buzău şi a...
(Administratie)Primarul din Ocnele Mari are grijă de generaţii...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe