Sparle si Soparle

miercuri, 2 aprilie 2008

Sparle si Soparle

 • Viorel Cioteanu, actualul primar de Olăneşti va candida totuşi din nou la Olăneşti şi nu la Păuşeşti unde strânsese semnături. Cică a bătut palma cu Pătru pentru a trece la PRM. Noi ne întrebăm unde naiba are omul acesta trecut domiciliul în cartea de identitate pentru că de dormit doarme în ambele localităţi, asta ştim sigur!

• Inutilă şi ilogică prezenţa lui Dumitru Persu la şedinţa consiliului local din Ocnele Mari. Ce căuta dinozaurul în capul mesei chiar că nu am priceput. Dar pricepem de ce ne defăimează şi ne înjură peste tot. Pe noi dar şi pe unii colegi de-ai lui de partid. Persane, se apropie funia de par!

• Mai mulţi cetăţeni din Dăeşti ne-au sunat să se plângă de comportamentul unui ziarist care i-a terorizat luni. Nu putem aloca un amplu spaţiu acestui individ dar îi asigurăm pe locuitorii din Dăeşti că tot ce ne-au spus e adevărat. Într-adevăr omul este alcoolic, într-adevăr a fost ( şi probabil mai este) securist, într-adevăr şi-a bătut frecvent fosta soţie care era şi frumoasă şi deşteaptă şi care a răsuflat uşurată când a scăpat de animal deşi a trebui apoi să îşi crească singură cei doi copii, într-adevăr omul este violent în comportament, vulgar în limbaj şi grobian în exprimare, într-adevăr denigrează frecvent oamenii care au făcut ceva bun pentru comunităţi din Vâlcea, într-adevăr minte, înjură , înşeală.

• Miercuri seara, într-o emisiune transmisă de canalul VTV, subprefectul Anuţa Handolescu a explicat extrem de clar de ce ar fi imoral să renunţe la statutul de înalt funcţionar public pentru a intra din nou în politică în speranţa că va deveni prima femeie preşedintă de Consiliu Judeţean aleasă uninominal. Apreciem verticalitatea doamnei Handolescu şi sperăm ca PDL să desemneze un candidat tot vertical. Adică nu Anton Miţaru!

• Excelentă afacere au făcut partenerii noştri care au achiziţionat spaţii în ediţiile acestui ziar şi ale revistei „Profesioniştii” pentru perioada martie- iunie. Ne-am mărit tirajul ţinând cont de solicitările unor candidaţi care doresc să îşi promoveze realizările.Ultimele noastre ediţii au fost tipărite în câte 4000 de exemplare. Iar revista a fost distribuită în luna martie în 2000 de exemplare destinate mediului rural din Vâlcea, segment pe care nu îl atinge nicio revistă de gen din judeţ.

Alte titluri din edita curenta:

(Impact)Internatul Liceului Sanitar Valcea, transformat...
(Finante)Firme datornice la stat plătesc atacuri împotri...
(Sport)„Chimistele” joacă trei meciuri în ...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Autocar vâlcean cu elevi, implicat într-un acci...
(Politica)Bogdan Pistol, un candidat la Primăria Râmnculu...
(Administratie)RAPORTUL PRIMARULUI NICOLAE STăNICă
(Fapt divers)Trei traficanţi de droguri prinşi la Vâlcea
(Administratie)Un post deloc de invidiat: Primar în Ocnele Mari
(Fapt divers)Furt de ţiţei din sondele de la Stoileşti
(Impact)Elevii de la Govora învaţă să se ferească e inf...
(Administratie)600 de vâlceni au sărbătorit majoratul
(Administratie)Primaria modernizeazã Piata Nord
(Fapt divers)Spânzurat de ţeava de gaze
(Politica)Dorin Dobrişan este candidatul PSD pentru Primă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe