|marți, iunie 15, 2021
  • Follow Us!

Şantierul din Fârtăţeşti ia amploare 

Şantierul din Fârtăţeşti ia amploare

Primarul Voicescu lucrează cât zece

De fapt comuna Fârtăţeşti are sate cât alte zece comune. Este comuna cu cele mai multe sate din Vâlcea şi se întinde pe o suprafaţă ce altădată cuprindea trei comune. Dar actualul edil a reuşit în ultima perioadă să se autodepăşească probabil printr-un efor greu calculabil şi de neînţeles pentru clevetitorii din cârciumi. La sfârşitul săptămânii trecute sau montat locuri de joacă pentru copii în grădiniţele şi şcolile din satele Giuleştii de Sus, Tanislavi şi Popeşti.

Cele nouă şcoli şi grădiniţe au fost aprovizionate cu lemne de foc necesare pentru iarna viitoare. În toată comuna s e montează staţii de autobuz moderne. La şcoala şi grădiniţa Căţetu s-au adus bănci şi scaune noi. Guvernul României a alocat deja suma de 983.000 lei pentru continuarea canalizării în satele Giuleşti, Popeşti, Dăncăi, Stănculeşti, Dozeşti, Căţetu, Valea Ursului şi Fârtăţeşti. S-au întocmit proiecte tehnice în vederea alimentării cu apă potabilă a satelor Becşani, Nisipi, Gârnicet, Dejoi şi Şotani.

S-au întocmit proiectele tehnice pentru asfaltarea drumurilor comunale din satele Giuleşti de Sus, Rusăneşti Deal, Giuleşti (Cocorăşti), Fârtăţeşti ( Sălişte), Dejoi şi Şotani. Nicu Voicesu supraveghează fiecare lucrare în parte şi este prezent şi la sediul primăriei atunci când este nevoie de el. Se preocupă şi de rezultatele echipei locale de fotbal şi est navetist în Consiliul Judeţean unde încearcă să obţină noi fonduri. „ Ziarul de Vâlcea” îl consideră unul dintre cei mai activi edili ai judeţului, cu mari şanse de a fi reales pentru al treilea mandat din primul tur de scrutin. (T.G.)

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Prea-cinstitul Cîlea a fost condamnat penal
(Impact)Dumitru Buşe distruge echilibrul din transportu…
(Actualitate)Privatizarea cu fonduri de investiţii, cea mai …
(Editorial)Paraziţii PSD-ului Valcea
(Administratie)Primarul de la Frânceşti, trimis în judecată de…
(Fapt divers)Isprăvile poliţistului Chituc
(Sport)Municipalii au pierdut primul meci din acest re…
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Politica)Geoană, şantajat de sindicate! Dinozaurii au în…
(Impact)Atenţie, domnule Buşe: În Consiliul Judeţean se…
(Administratie)Şantierul din Fârtăţeşti ia amploare
(Politica)Deputatul Emilian Frâncu ajută sistemul sanitar…
(Administratie)Primarul din Popeşti inaugurează un Cămin Cultural
(Administratie)Punct sanitar în satul Marcea
(Administratie)Edilul Ionescu a băgat în faliment Primăria St…


Leave a Response