Primarul din Fîrtăţeşti a fost atacat de mercenari din presă

joi, 17 aprilie 2008

Primarul din Fîrtăţeşti a fost atacat de mercenari din presă

Lucrarea privind introducerea reţelei de canalizare şi epurare a apelor uzate în comuna Fârtăţeşti a trecut în etapa a doua. Investiţia totală se ridică la circa 34 de miliarde de lei şi este asigurată prin fonduri pe Ordonanţa 7 privind îmbunătăţirea infrastructurii din mediul rural. Potrivit primarului PSD Nicolae Voicescu, reţeaua va avea o lungime de 26 de kilometri şi urmează să devină funcţională cel târziu în toamnă. De curând, social-democratul a obţinut 9,8 miliarde de lei pentru continuarea acestui important obiectiv - în satele Afânata, Rusăneşti, Giuleşti, Popeşti, Dăncăi, Tanislavi, Stănculeşti, Dozeşti, Căţetu, Valea Ursului şi Fârtăţeşti

Cât priveşte zona Becşani, Nisipi, Gărnicet, Sotani şi Dejoi, primarul Voicescu informează că a întocmit un proiect integrat în valoare de 2,5 milioane euro pentru extinderea alimentării cu apă, asfaltarea a 12 kilometri şi amenajarea unui teren de sport în satul Giuleşti. „În acest moment, alimentarea cu apă a fost introdusă în 15 sate, iar în perioada imediat următoare vom face extinderea în celelalte 5. Un alt proiect de anvergură pe care îl vom materializa vizează realizarea unei staţii de transfer a deşeurilor. Acest proiect a fost avizat de instituţiile abilitate ale Uniunii Europene şi de Mediu şi vrem să-l finalizăm până la sfârşitul acestei luni.

Din păcate, cu rea credinţă, unii reprezentanţi ai PD-L au comandat în presă articole critice la adresa mea pe acest subiect, de care sunt străini. Nu pot accepta ca cetăţenii din Fârtăţeşti să fie induşi în eroare, aşa că trebuie să restabilesc adevărul. Aceeaşi care susţin că staţia de transfer de la Fârtăţeşti e o prostie, că aceasta ar urma să transforme localitatea într-o groapă de gunoi, spun opiniei publice că o investiţie identică, la Dăeşti, este foarte bună. Păi, când mint şi când spun adevărul?

Vă spun eu cum stau lucrurile: gunoiul se compactează, se presează şi se duce la Craiova, unde e incinerat. Deci, nici vorbă de groapă de gunoi. Fârtăţeştiul ar deveni groapă de gunoi dacă nu s-ar face acest proiect. M-au atacat politic, dar pot să înţeleg astfel de răutăţi până la un punct. Dar eu cred că lumea din comună mă cunoaşte foarte bine, iar cei care se fac de râs sunt chiar cei care comandă atacuri murdare la adresa mea şi a comunităţii”, a explicat Nicolae Voicescu. El a mai amintit şi faptul că, recent, a finalizat construcţia dispensarului cu două etaje din satul Dozeşti, iar cabinetele medicale au început deja să funcţioneze. (T.G.)

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Demisia lui Ion Cîlea
(Politica)PSD Valcea se distruge înainte de alegeri
(Fapt divers)Sase rãniti într-un accident pe Dealul Negru
(Editorial)Nişte nemernici
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Înşelăciuni prin internet cu ceasuri Rolex
(Announcements)Întrebare pentru domnul Cîlea
(Politica)Cu gardă de corp la conferinţele PSD
(Politica)Silviu Popescu şi-a lansat candidatura pentru R...
(Administratie)Primarii din judeţul Vâlcea întârzie să îşi dec...
(Actualitate)Proiectul „Biroul de Consultanţă Energeti...
(Administratie)Primarul din Fîrtăţeşti a fost atacat de mercen...
(Announcements)Secretar de stat la plantare voluntară de brazi...
(Administratie)Veşti bune din Prundeni
(Administratie)Piscina din Roesti va fi inauguratã în zi ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe