Persu şi Pîrvu au fost exmatriculaţi

miercuri, 9 aprilie 2008

Decizie istorică la PSD

Persu şi Pîrvu au fost exmatriculaţi

Nicu Trandafir

 PSD Râmnicu Vâlcea a decis luni , după o şedinţă lungă, în unanimitate ( o singură abţinere) suspendarea lui Dumitru Persu şi Constantin Pîrvu. Vineri, 11 aprilie, conducerea organizaţiei judeţene va lua act de decizia organizaţiei municipale care i-a suspendat pe cei doi, conform statutului, pe o perioada de 12 luni. Despre deserviciile de imagine aduse organizaţiei, în special de către secretarul executiv al organizaţiei judeţene, Dumitru Persu, au vorbit mai mulţi colegi de ai săi.

Deşi a fost invitat la şedinţă Persu nu a venit pentru că ştia că nu are ce răspunde. „Ziarul de Vâlcea” dovedise în ediţia de luni că Persu a încasat ilegal, concomitent, pensie anticipată, indemnizaţie de consilier judeţean şi retribuţie de la ATOP Vâlcea. Acesta a fost unul dintre motivele suspendării sale. Unul dintre pesedişti a adus aminte biroului municipal că Dumitru Persu a fost cel care a cerut excluderea din partid a lui Viorel Popescu, fost subprefect PSD, pentru că acesta făcuse o declaraţie publică laudativă la mandatul primarului democrat Gutău.

Declaraţia lui Popescu nici nu poate fi comparată cu deserviciul adus de Persu acum PSD. Electorii au aflat, în prag de alegeri, că cel care vrea să fie vice de Consiliu Judeţean, încalcă legea. Îi felicităm public pe cei din PSD care au avut curaj să stopeze în cele din urmă prezenţa pe listele de candidaţii ale unor personaje care nu fac bine nici partidului , nici judeţului. „ Ziarul de Vâlcea” a depus deja o adresă Consiliului Judeţean în care cerem ca la următoarea şedinţă Persu să fie exclus din Consiliul Judeţean.

În cursul zilei de joi îl vom notifica pe Dumitru Persu. Îi acordăm 30 de zile pentru a restitui sumele încasate ilegal. Apoi vom acţiona în justiţie în numele cititorilor noştri vâlceni, care au fost înşelaţi. Dumitru Persu a încasat ilegal sume provenind din buget, adică din contribuţia vâlcenilor. În acelaşi timp am adresat o scrisoare Biroului Judeţean PSD. Creştini fiind suntem convinşi că orice greşeală trebuie iertată. Am propus domnului Câlea ca să nu îl excludă pe Persu din partid în cazul în care acesta se căieşte, îşi cere iertare de la colegii de partid şi de la vâlceni, se autoexclude de pe listele electorale şi restituie sumele încasate ilegal înainte de a fi executat de Casa de Pensii.

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Persu şi Pîrvu au fost exmatriculaţi
(Actualitate)Muritorul Ghiţulete, pictat pe pereţii bisericilor
(Politica)Dorin Dobrişan, către râmniceni
(Impact)Preşedintele Buşe favorizează firma ANTARES
(Administratie)Comuna Stoileşti are nevoie de o schimbare
(Editorial)Curajul pentru suspendare
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Impact)Comuna Mihăeşti din judetul Valcea ar putea dev...
(Fapt divers)Ofiţer MAPN rupt de beat la volan
(Sport)Bondrea a transformat gruparea din Zăvoi în Ech...
(Administratie)Veşti bune din Fârtăţeşti
(Politica)Liberalii au şanse reale în 52 de localităţi di...
(Politica)Bogdan Pistol joacă totul pe o singură carte
(Editorial)Cu pieptul înainte!
(Impact)Consilierul judetean Dumitru Persu a incalcat l...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe