Paraziţii PSD-ului Valcea

duminică, 13 aprilie 2008

Paraziţii PSD-ului


De Tiberiu Pîrnău

Asistăm cu stupoare la ceea ce se întâmplă în acest moment în ograda PSD Vâlcea. Orgoliile au dat în clocot, iar explozia s-a produs iremediabil. De-acum este limpede ca lumina zilei: PSD în judeţul Vâlcea va înregistra
cel mai slab scor electoral, de la înfiinţarea partidului până în prezent.

Când comiţi gestul sinucigaş de a-l trece pe linie moartă pe principalul finanţator al partidului, gândul te duce la un singur cuvânt: TRăDARE. Parcă avem acum un deja-vu, o repetare a situaţiei din urmă cu patru ani, când alegerile pentru funcţia de primar la municipiu au fost vândute de actualul secretar executiv al PSD, „Sforarul“ Dumitru Persu. Şi au fost vândute pe bani grei, nu degeaba!

Cel puţin aşa afirmă membrii mai vechi ai organizatiei municipale. Oare nu s-a intrebat nimeni, cum şi-a achiziţionat Persu teren în buricul târgului şi cum de i-a răsărit un ditamai viloiul, în condiţiile în care, conform declaraţiei de avere el nu a cheltuit niciun ban pentru respectivul „Palat de Cultură“? A fost clară trădarea de-atunci.

Dar si de-acum. Iar în spatele lui Dumitru Persu se află oameni grei, oameni de afaceri importanţi, directori ai unor societăţi mari de stat, ziarişti - tonomat şi politicieni naivi, aşa cum este domnul Cîlea. Toţi nu au interesul ca PSD la Vâlcea să mai aibă un cuvânt greu de spus din punct de vedere politic.

Chiar aşa, se pare că onorabilul Cîlea, preşedinte al PSD Vâlcea, este un fel de animal de pluş al lui Persu, pe care acesta îl foloseşte, cum crede de cuviinţă. Îl târă dupa el la Bucureşti, să-i cânte în strună în faţa preşedintelui Geoană şi a liderului cu trecut de sindicalist feroce Mitrea, care actioneaza dictatorial si distructiv. Nu ne miră atitudinea lui Geoană şi a lui Mitrea!

Nu are de ce, având în vedere faptul, că de când au preluat conducerea PSD au acţionat după cum le-a cântat preşedintele Băsescu. Probabil că acesta din urmă îi are la mână cu ceva dosare pe la Departamentul Naţional Anticorupţie. Misiunea lor este evidentă: distrugerea PSD-ului, fărâmiţarea celui mai puternic partid din România. Astfel, liderii judeţeni de la Vâlcea le-au servit la fileu - dinamitarea organizaţiei judetene. Liderii vânduţi au acţionat ca la carte.

Domnule preşedinte de partid, de ce nu veniţi la Vâlcea, să participaţi la o conferinţă judeţeană, sa vedeţi, care este părerea membrilor de partid despre Dumitru Persu şi sindicalistul Pîrvu, pe care i-aţi reabilitat în cel mai stalinist mod cu putinţă? Veniţi să luaţi pulsul! Oamenii s-au săturat să fie conduşi de nişte demagogi, ipocriţi, care sub stindardul social democraţiei au acumulat averi imense. Vizitaţi-le palatele domnilor respectivi şi interesaţi-vă de unde au avut bani să le ridice! Din pensie? Din leafa de sindicalist?

Din ce credeţi, domnilor Geoană şi Mitrea? Nu cumva acesta a fost preţul pentru TRăDAREA partidului? Dar pe dumneavoastră nu vă interesează acest lucru pentru că procedaţi la fel, dar la un nivel mai mare. Oricum, sunt convins că după rezultatele catastrofale din întreaga ţară, care vor fi obţinute de PSD în acest an, la alegerile locale, se vor produce schimbari importante la toate nivelele, iar paraziţii politici ai PSD-ului vor dispărea. Punem pariu, domnilor Geoană, Mitrea, Cîlea, Persu şi Pîrvu?

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Prea-cinstitul Cîlea a fost condamnat penal
(Impact)Dumitru Buşe distruge echilibrul din transportu...
(Actualitate)Privatizarea cu fonduri de investiţii, cea mai ...
(Editorial)Paraziţii PSD-ului Valcea
(Administratie)Primarul de la Frânceşti, trimis în judecată de...
(Fapt divers)Isprăvile poliţistului Chituc
(Sport)Municipalii au pierdut primul meci din acest re...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Politica)Geoană, şantajat de sindicate! Dinozaurii au în...
(Impact)Atenţie, domnule Buşe: În Consiliul Judeţean se...
(Administratie)Şantierul din Fârtăţeşti ia amploare
(Politica)Deputatul Emilian Frâncu ajută sistemul sanitar...
(Administratie)Primarul din Popeşti inaugurează un Cămin Cultural
(Administratie)Punct sanitar în satul Marcea
(Administratie)Edilul Ionescu a băgat în faliment Primăria St...


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe