Municipalii au pierdut primul meci din acest retur pe teren propriu, cu Jiul Petroşani

duminică, 13 aprilie 2008

Una caldă, alta rece pentru gruparea lui Mitică Teleşpan

„Municipalii” au pierdut primul meci din acest retur pe teren propriu, cu Jiul Petroşani

- victoria echipei lui Zdrobiş a stricat astfel sărbătoarea directorului Florin Verigeanu care chiar în ziua meciului şi-a aniversat ziua de naştere

La mijlocul săptămânii trecute s-a jucat o etapă intermediară în Liga a II-a. Jucând fără presiune, promovarea în prima ligă fiind deja compromisă, gruparea lui Mitică Teleşpan, CSM Rm. Vâlcea a câştigat la Timişoara disputa cu Poli II, scor 2-1. După o primă repriză fără gol, Vâlcea a deschis scorul prin chilianul De Grigorio, în minutul 53, însă gazdele au egalat peste doar 3 minute din penalti, prin Pătraş. Golul victoriei vâlcenilor a fost marcat de brazilianul Robson în minutul 85. Surpriza rundei intermediare a fost la Bihor, unde gazdele au învins pe Gaz Metan şi au dat astfel posibilitatea piteştenilor să revină pe primul loc.

Rezultatele etapei: FC BIHOR - GAZ METAN 1 – 0; CORVINUL HUNEDOARA - FC ARGEŞ 0-2; MINERUL LUPENI - IS CÂMPIA TURZII 0-0; ARIEŞUL TURDA - LIBERTY SALONTA 0-4; FC TÂRGOVIŞTE - MUREŞUL DEVA 3-0; FC CARACAL - CFR TIMIŞOARA 1-; POLI II TIMIŞOARA - CSM RM. VÂLCEA 1-2; JIUL PETROŞANI - FCM REŞI├×A 6-0; UNIREA ALBA IULIA - FC DROBETA 4-0.

Primul eşec în Zăvoi

După victoria obţinută la Timişoara, cu Poli II, „municipalii” au revenit în Zăvoi pentru meciul cu Jiul Petroşani. O bază excelent pusă la punct de oamenii coordonaţi de Nelu Costea, un gazon impecabil, un timp frumos, toate premizele erau astfel îndeplinite pentru ca cei circa 600 de vâlceni să urmărească o partidă ce se anunţa interesantă. Încă un amănunt, sâmbătă, în ziua meciului, directorul general al clubului, Florin Verigeanu şi-a serbat ziua de naştere.

Trupa lui Mitică Teleşpan a început perfect meciul cu petroşenenii şi în minutul 7 centralul târgmureşean Romulus Pop dictează penalti pentru un henţ în careu al lui Crăciun. Execută şi transformă Grigoruţă, 1-0. Cinci minute a durat însă bucuria gazdelor pentru că în minutul 12 Mircea Gheorghe prinde o ghiulea de la circa 14 metri, în cros, şi egalează. Apoi, vâlcenii în loc să atace se „taie” şi cei aflaţi la conducerea ostilităţilor sun t tot oaspeţii.

Insistenţa lor în atac se concretizează în minutul 37 când Istinie înscrie din apropierea unei apărări visătoare a gazdelor. 2-1 pentru oaspeţi avea să fie şi scorul final, iar vâlcenii au fost huiduiţi de spectatori pentru prima dată în acest sezon, când au intrat la vestiare. Partida a fost condusă la centru de târgmureşeanul Romulus Pop, la cele două linii s-au aflat Florin Hâncă, din Aiud, şi Petruţa Iugulescu, din Târgovişte.

Eşecul din meciul cu Jiul îi păstrează totuşi pe vâlceni pe locul trei în clasamentul Seriei B2, însă „municipalii” sunt în pericol de a pierde şi această poziţie etapa viitoare când vor juca la Alba Iulia cu Apullum. Gruparea din Oraşul Unirii a câştigat, 3-1, la Reşiţa, şi este acum la doar un punct în spatele vâlcenilor. De menţionat că la pauză în tribună şi-a făcut apariţia şi primarul Râmnicului, Mircia Gutău, însă enervat de prestaţia vâlcenilor acesta a dat din mâini a lehamite şi a plecat supărat după doar 25 de minute.

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Prea-cinstitul Cîlea a fost condamnat penal
(Impact)Dumitru Buşe distruge echilibrul din transportu...
(Actualitate)Privatizarea cu fonduri de investiţii, cea mai ...
(Editorial)Paraziţii PSD-ului Valcea
(Administratie)Primarul de la Frânceşti, trimis în judecată de...
(Fapt divers)Isprăvile poliţistului Chituc
(Sport)Municipalii au pierdut primul meci din acest re...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Politica)Geoană, şantajat de sindicate! Dinozaurii au în...
(Impact)Atenţie, domnule Buşe: În Consiliul Judeţean se...
(Administratie)Şantierul din Fârtăţeşti ia amploare
(Politica)Deputatul Emilian Frâncu ajută sistemul sanitar...
(Administratie)Primarul din Popeşti inaugurează un Cămin Cultural
(Administratie)Punct sanitar în satul Marcea
(Administratie)Edilul Ionescu a băgat în faliment Primăria St...


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe