Liberalii au şanse reale în 52 de localităţi din Vâlcea

miercuri, 9 aprilie 2008

Agitaţie la sediul PNL

Liberalii au şanse reale în 52 de localităţi din Vâlcea

Marţi, 8 aprilie, la sediul PNL Vâlcea era agitaţie mare. Se făceau pozele candidaţilor pentru primării şi se pregăteau dosarele ce trebuie depuse la BEJ. Staff-ul de campanie se ocupa în primul rând de candidaţii care nu sunt primari în funcţie. Se ştie că este destul de greu să câştigi o primărie condusă de primari de altă coloratură. La Drăgăşani doctorul Alin Pavelescu are o situaţie aparte.

Actualul primar, Gheorghe Iordache este coleg de partid cu el. Liberalii schimbă garnitura de la Drăgăşani pentru că edilul de acolo crede că a venit timpul să se retragă şi să lase loc altuia. „Voi avea o listă de consilieri din toate zonele oraşului, echilibrată, cu tineri, femei, profesori, oameni cu experienţă managerială, buni profesionişti. Mulţumesc presei din Vâlcea, care a dezavuat public atacurile murdare purtate de adversarii mei politici prin fiţuici de duzină. Populaţia din Drăgăşani va şti să aleagă.

Mulţi din actuali consilieri locali au făcut numai deservicii oraşului. Mă refer la cei din PSD” . Lângă doctorul Pavelescu stă profesoara Maria Floroiu. Este puţin emotivă când îi facem poze. Cadru didactic cu experienţă, fostă directoare de liceu, doamna Floroiu candidează la primăria Măciuca. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristi Buican, ne roagă să transmitem un mesaj pentru locuitorii comunei Măciuca.

„ Vă garantez că doamna Floroiu va face treabă şi că o vom ajuta. Alegeţi-o din primul tur de scrutin. Ştiu că mulţi dintre voi mă cunoaşteţi. Eu susţin mereu oameni care pot şi vor să facă treabă. Nu vă temeţi să alegeţi o femeie. Primăriţele noastre din Runcu şi Racoviţa au dovedit că PNL a ales femei energice care ştiu să facă treabă pentru comunităţile respective. Garantez eu pentru doamna Floroiu.”

Afară Mihai Mateescu, primarul din Govora se fotografiază alături de Cătălin Daneş, primarul din Titeşti. Amândoi îl încurajează apoi pe Dan Măciuceanu, candidatul PNL la primăria Făureşti. „ Sunt consilier din 1999, data trecută am pierdut alegerile în turul doi. Sper să le câştig acum spune Măciuceanu, inginer chimist cu experienţă. Ioan Savu este singurul consilier liberal din Diculeşti. Este inginer silvic şi candidat PNL la primărie. „ Zona e roşie şi data trecută ne-au furat şi pe noi şi pe cei din PD. Mă tem de agresivitatea actualului primar” spune liberalul.

Apare Bogdan Pistol, candidatul liberal la Râmnic, care îl încurajează imediat pe liberalul din Diculeşti. Îl ia de braţ şi îi promite sprijin din partea organizaţiei de tineret care va supraveghea alegerile. Pe toţi îi destind glumele lui Constantin Şerban. „ El primarone” din Popeşti se bate acum pentru un al treilea mandat pe care vrea să îl obţină într-un singur tur. E sigur pe sine pentru că ştie ce a făcut pentru comuna sa. (T.G.)

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Persu şi Pîrvu au fost exmatriculaţi
(Actualitate)Muritorul Ghiţulete, pictat pe pereţii bisericilor
(Politica)Dorin Dobrişan, către râmniceni
(Impact)Preşedintele Buşe favorizează firma ANTARES
(Administratie)Comuna Stoileşti are nevoie de o schimbare
(Editorial)Curajul pentru suspendare
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Impact)Comuna Mihăeşti din judetul Valcea ar putea dev...
(Fapt divers)Ofiţer MAPN rupt de beat la volan
(Sport)Bondrea a transformat gruparea din Zăvoi în Ech...
(Administratie)Veşti bune din Fârtăţeşti
(Politica)Liberalii au şanse reale în 52 de localităţi di...
(Politica)Bogdan Pistol joacă totul pe o singură carte
(Editorial)Cu pieptul înainte!
(Impact)Consilierul judetean Dumitru Persu a incalcat l...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe