|marți, iunie 22, 2021
  • Follow Us!

Ioan Filip rezolvă problemele Olăneştiului 

Ioan Filip rezolvă problemele Olăneştiului

 Ioan Filip, candidatul PDL la funcţia de primar al oraşului Olăneşti, a continuat seria întâlnirilor cu cetăţenii din oraşul staţiune. Săptămâna trecută el a urcat pentru a doua oară în satul Cheia şi în Epureşti, zone puternic afectate de degradarea infrastructurii şi de nepăsarea actualei administraţii locale din Olăneşti. Viitorul primar le-a spus cetăţenilor ce vrea să facă pentru a rezolva problema canalizării şi a alimentării cu apă. Deja unele lucrări edilitare au loc în zonă tot datorită intervenţiilor candidatului PDL.

Acesta este susţinut de mulţi prieteni care doresc să îl ajute în definitivarea unor proiecte, care vor beneficia de finanţări externe, inclusiv de primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău. În Olăneşti Sat a avut loc o întâlnire cu pensionarii. Aceştia îşi doresc un Club al pensionarilor după modelul celor înfiinţate de Mircia Gutău.

Ioan Filip le-a promis că acest lucru se va realiza până la finele anului. Candidatul PDL îşi va lansa oficial candidatura într-un spectacol ce va avea loc în 10 mai în centrul staţiunii, acţiune la care va participa şi Emil Boc, preşedintele PDL, alături de binecunoscuta Elena Udrea, dar şi de primarul Râmnicului. „ Ziarul de Vâlcea” îl susţine pe Ioan Filip în această cursă electorală spre binele populaţiei din Olăneşti. (T.G.)

Leave a Response