Cu gardă de corp la conferinţele PSD

joi, 17 aprilie 2008

Cu gardă de corp la conferinţele PSD

Marţi, la 10.30, o parte a conducerii PSD Vâlcea, urma să ne înfiereze în lipsă, după modelul şedinţelor de partid bolşevic. Secretara lor ne suna la 10.35 să ne spună de conferinţă. Domnii –tovarăşi vroiau să spună că ne-au chemat şi nu ne-am dus. Pe cei de la VTV i-au anunţat că această conferinţă se va ţine la 12.00. Doar nişte naivi ar fi putut crede că cea mai informată redacţie din judeţ nu va afla de această mascaradă. Tovarăşul Cîlea de la Agricultură dorea să se dezvinovăţească şi să ne acuze de minciună.

Asta pentru că am avut curajul să publicăm nişte informaţii cam dureroase pentru el. Mai ales acum când vrea să ajungă şeful judeţului. Şi când ar trebui să-l mustre conştiinţa că unii dintre foştii săi subalterni au făcut puşcărie. Pentru ordine date de el, pentru acte semnate de el. L-a acompaniat în cel mai grobian mod cu putinţă eminenţa cenuşie a social democraţilor, mult ingratul şi mult hulitul Dumitru Persu. Un individ lipsit de scrupule şi bun simţ care ne-a insultat, ne-a calomniat şi a minţit ordinar de faţă cu două camere de filmat şi cu nu ştiu câte reportofoane. Reluând o poveste depănată şi în faţa lui Geoană tovarăşul pensionar de lux a afirmat că i-am agresat una din fete şi că i-am încălcat proprietatea.

O minciună sfruntată pe care în instanţă o poate acoperi susţinând că este senil. Personal semnatarul acestor rânduri îl crede un nesimţit. Un individ fără ruşine pentru că dacă ar avea ruşine nu ar mai vrea să ajungă vice de consiliu judeţean mai ales după ce am dezvăluit ce venituri colosale a obţinut în aceşti ani în care nu a cotizat cu mai nimic la partid. Aflaţi în război deschis cu o parte a organizaţiei municipale şi cu mulţi colegi din teritoriu cei doi ne-au acuzat că facem jocurile grupări adverse în schimbul unor sume de bani. Au afirmat că am fost plătiţi ca să îi atacăm şi să distribuim ziare în Vâlcea.

Ne-au ameninţat în toate felurile, de la deja banalele ameninţări cu procese până la cele cu împuşcatul. Cunoscând acestea, ba şi faptul că s-au asociat cu un individ retrograd ,violent şi cunoscut ca huligan, redacţia noastră a angajat o gardă de corp. Reamintim că am depus plângeri la poliţie împotriva huliganului care îi susţine pe cei doi lideri social democraţi dar poliţia i-a atras atenţia în van să înceteze cu ameninţările şi înjurăturile. În decursul ultimelor 48 de ore am fost de două ori atacat de această brută cu pretenţii de intelectual pe numele lui Romeo Popescu. Precizăm că avem gardă de corp pentru a evita ulterior acuzaţiile că am plătit oameni ca să-l bată. Pentru că ne putem aştepta la orice din partea unui apropiat al fostei Securităţi la conferinţele PSD nu vom veni decât însoţiţi.(T.G)

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Demisia lui Ion Cîlea
(Politica)PSD Valcea se distruge înainte de alegeri
(Fapt divers)Sase rãniti într-un accident pe Dealul Negru
(Editorial)Nişte nemernici
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Înşelăciuni prin internet cu ceasuri Rolex
(Announcements)Întrebare pentru domnul Cîlea
(Politica)Cu gardă de corp la conferinţele PSD
(Politica)Silviu Popescu şi-a lansat candidatura pentru R...
(Administratie)Primarii din judeţul Vâlcea întârzie să îşi dec...
(Actualitate)Proiectul „Biroul de Consultanţă Energeti...
(Administratie)Primarul din Fîrtăţeşti a fost atacat de mercen...
(Announcements)Secretar de stat la plantare voluntară de brazi...
(Administratie)Veşti bune din Prundeni
(Administratie)Piscina din Roesti va fi inauguratã în zi ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe