Constantin Neagoe dezminte acuzaţiile din presă

duminică, 20 aprilie 2008


Candidatul independent la Primăria Ionesti,

Constantin Neagoe dezminte acuzaţiile din presă

 Colegii noştri de la o publicaţie locală au relatat zilele trecute că: „Între conducerea primăriei Ioneşti şi patronul firmei Comchim s-a iscat un adevărat război, pornit de la interese economice. Echipa de fotbal de la Ioneşti riscă să rămână fără teren, pentru că omul de afaceri vâlcean vrea să construiască pe el o fermă pentru animale. Primarul din Ioneşti a spus că patronul societăţii Comchim face presiuni asupra conducerii primăriei pentru a intra în posesia acestei baze sportive. Deoarece ar fi interesat să construiască adăposturi pentru vite“.

Am putea continua şi cu alte citate de genul acesta, însă, aşa cum este normal, partea cealalată, respectiv – administratorul societăţii Comchim, Constantin Neagoe, vine cu lămuriri pentru a fi risipite orice urme de îndoială: „Ion Cătănoiu actualul primar a fost şi este respectat de mine“ precizează Neagoe, continuând: „Nu mi-am permis să îl vorbesc de rău sau să-l ameninţ şi nici duşmănie nu-i port.

Eu respect pe toată lumea, indiferent de clasa socială din care face parte. De aceea intervenţia aceasta doresc să fie percepută, ca fiind de bună credinţă, pusă în slujba adevărului. În legătură cu acuzaţiile enumerate mai sus, cum că aşi dori să-mi însuşesc baza sportivă din localitatea Ioneşti. Este un mare neadevăr. Stadionul de care se vorbeşte este făcut de mine, nu pentru mine, ci pentru locuitorii comunei, deci l-am făcut ca să-l dăruiesc si în nici un caz să-l stăpânesc. Îmi amintesc că am cumpărat 200 kilograme de gazon şi bineînţeles multe altele.

Vitele acelea care apăreau în imaginile publicaţiei respective păscând pe stadion nu erau ale mele. Chiar actualul primar, sper că nu a uitat, a botezat stadionul cu numele meu în semn de recunoştinţă – pentru că eu îl făcusem. Mă întreb, la vremea respectivă, actualul primar îmi mulţumea şi îmi spunea că sunt un om bum, m-am schimbat eu între timp? Nu mai sunt eu oare acelaşi? S-a mai scris cum că a-şi deţine 50 hectare de teren la Ioneşti.

Iarăşi informaţie eronată. Am doar 25 hectare. Cei care au scris să-mi dea restul până la 50 de hectare (nr: spune în glumă Constantin Neagoe). Acest pământ l-am cumpărat de la urmaşii unui boier de-al locului. Am 10 hectare de teren situate lângă drumul naţional unde am realizat cea mai frumoasă recoltă de grâu poate din tot judeţul, pentru că l-am îngrijit. Însă acest pământ rodnic, ca să nu mai existe discuţii, dacă voi fi ales primar, după ce bag gazele şi asigur toate utilităţile în comună îl voi dona unui investitor.

Sunt convins că după ce voi asigura pentru toată comuna apa potabilă, gazul metan, canalizarea, staţia de epurare, electricitatea şi toate drumurile asfaltate vor veni şi investitorii. Atunci voi dona terenul acelui investitor care va avea cel mai bun proiect pentru construirea unei fabrici şi implicit care va asigura cel mai mare număr de locuri de muncă pentru locuitorii comunei . Doresc să asigur pentru cât mai mulţi locuitori ai Ioneştiului un loc de muncă cât mai aproape de casă, pentru a nu mai fi nevoiţi să facă naveta, să-şi cheltuiască banii pe transport sau să emigreze.

Am încercat să fac cât mai multe pentru comuna Ioneşti, de aceea m-am gândit să candidez l-a funcţia de primar din dorinţa de a fi cât mai aproape de aceşti oameni. Am convingerea că pot face mult mai mult pentru comună dacă voi fi primar. Pe toată perioada mandatului voi dona dispensarului medical tot salariul meu, lună de lună. Voi dota dispensarul cu ambulanţă, dacă nu vor fi bani la bugetul primăriei, o voi cumpăra din economiile proprii. Am să asigur permanenţa în programul de lucru al dispensarului cu şoferi pentru salvare şi cadre medicale pentru trei schimburi Voi dota dispensarul cu toate utilităţile şi ustensilele necesare.

Aceasta am început-o deja, am dus hidroforul, pompa şi toată instalaţia sanitară pentru a fi asigurată apa curentă. Până la iarnă doresc să realizez încălzirea centrală şi să-l utilez cu tot ce este necesar. Am fost alături de locuitorii comunei la ceas de sărbătoare, am sponsorizat integral fiecare sărbătoare inclusiv pe cea a ‘Mărului’ Am construit, restaurant şi am asigurat cele necesare pentru bisericile din satele Fişcălia, Obeni, Ioneştii Govorei şi Marcea. Am realizat două fântâni cu troiţă pe drumul ce duce la Biserica din satul Obeni unde la fel am folosit zugravi iconari pentru pictură, ca totul să se realizeze după canoanele Sfintei noastre Bisericii Ortodoxe.

Am fost acuzat că am cumpărat preoţii cu bani, pentru a-mi face reclamă electorală. Nu este adevărat. Au fost preoţi care au zis: ‘domnule Neagoe în viaţa mea parohia nu a avut atâţia bani, însă dumneata ne-ai copleşit cu dărnicia’ Aceşti bani pe care i-am donat nu preoţilor ci parohiilor au fost folosiţi pentru cumpărarea odoarelor bisericeşti, mobilier, renovări, picturi, zugrăveli, construcţii. Pentru ca fiecare parohie a localităţii Ioneşti să aibă o Biserică frumoasă cu tot ce este de folos pentru a putea săvârşii slujbele, hramurile şi pomenile după tradiţie în bune condiţii.

În încheiere doresc să fac un apel către actualul primar şi să-l asigur că nu am nimic cu el, l-am sprijinit, l-am respectat şi aşa va fi şi de aici înainte. Zvonurile că l-aş fi făcut hoţ şi alte jigniri la adresa acestuia sunt neadevărate. Îl sfătuiesc să nu mai aplece urechea la zvonuri şi bârfe răutăcioase. Noi trebuie să oferim locuitorilor comunei o campanie electorală decentă, din care oamenii să poată alege exact ce este mai bun pentru ei. Mai dezmint şi zvonurile în care se spune că a-şi avea datorii.

Nu am nici in fel de datorii. Am să candidez ca independent, însă pentru binele localităţii, dacă voi fi ales, mă voi înscrie în partidul care va câştiga alegerile, pentru că doresc să atrag cât mai multe fonduri, pe care să le folosesc la îmbunătăţirea nivelului de trai al comunei. Voi demonstra locuitorilor din Ioneşti dacă vor avea încredere în mine şi mă vor vota, că au făcut alegerea cea mai bună.“

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Misterul deciziei de pensionare a consilierului...
(Impact)Antares încearcă să acapareze piaţa vâlceană
(Impact)Omul de afaceri Nicolae Sofianu denigrat de fal...
(Administratie)Constantin Neagoe dezminte acuzaţiile din presă
(Politica)Cuplul politic Cîlea-Persu pierde teren
(Politica)Acuzaţii grave la adresa inspectorului şef de l...
(Editorial)Gutău, meci de palmares
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Administratie)Primarul din Stoileşti este aerian
(Impact)Petre Ungureanu deputatul a fost criticat pe OTV
(Fapt divers)Aventurile unui poliţist braconier
(Sport)Sportivii de la Chimia au câştigat 98 de medalii
(Administratie)Fârtăţeşti o comună cu un primar de excepţie
(Actualitate)Crizã de medicamente gratuite
(Administratie)Liberalii şi-au lansat candidatul în Duminica F...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe