|joi, iunie 24, 2021
  • Follow Us!

Bogdan Pistol joacă totul pe o singură carte 

Curaj la maxim !

Bogdan Pistol joacă totul pe o singură carte

Traian Guminski

În România este o practică ca cel care candidează din partea unui partid la o primărie să fie pus cap de listă pe lista de candidaţi la consiliul local al acelui partid. Uneori se întâmplă ca liderul să cedeze primul loc şi să figureze al doilea. Rareori vreun candidat la o primărie nu vrea să fie pe lista de consilieri. Prezenţa pe listă, pe primul loc, îi asigură un mandat de consilier, mandat care poate fi transformat la negocieri într-unul de viceprimar.

Ieri într-o conferinţă de presă, Bogdan Pistol, vicepreşedinte PNL Vâlcea şi candidat la primăria Râmnicului s-a prezentat fără colegi din conducerea partidului şi a făcut o declaraţie bombă. Tânărul liberal nu va fi pe lista de consilieri. Deşi a fost votat de colegii din BPT pentru a figura pe listă pe locul doi. Bogdan Pistol dezminte astfel zvonurile care spuneau că urmăreşte doar să ajungă viceprimar sau în cel mai rău caz consilier local.

Vreau cu adevărat să fiu primar, am un program concret, au o echipă, am un proiect. Nu mă tem de Mircia Gutău pentru că nu suntem la un meci de judo sau de box. Nu mă tem de nimeni pentru că cei care mă cunosc mă vor vota iar pe ceilalţi mai am timp să-i cunosc până în ziua alegerilor. Nu vreau să ocup pe listă locul unui om care a muncit pentru acel loc aşa cum şi eu am muncit pentru a fi votat candidat la primărie. Pe lista mea am mulţi tineri dar şi profesionişti din administraţie sau foşti consilieri cu experienţă „ ne-a declarat candidatul liberal.

Gestul său pune într-o situaţie dificilă mulţi dintre candidaţii liberali la primării dar nu numai liberali. Bogdan Pistol a creat un precedent. Cine îl va urma de bună voie sau silit de organizaţiile din care face parte vom vedea peste câteva zile când se vor depune listele la Biroul Electoral.

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Persu şi Pîrvu au fost exmatriculaţi
(Actualitate)Muritorul Ghiţulete, pictat pe pereţii bisericilor
(Politica)Dorin Dobrişan, către râmniceni
(Impact)Preşedintele Buşe favorizează firma ANTARES
(Administratie)Comuna Stoileşti are nevoie de o schimbare
(Editorial)Curajul pentru suspendare
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Impact)Comuna Mihăeşti din judetul Valcea ar putea dev…
(Fapt divers)Ofiţer MAPN rupt de beat la volan
(Sport)Bondrea a transformat gruparea din Zăvoi în Ech…
(Administratie)Veşti bune din Fârtăţeşti
(Politica)Liberalii au şanse reale în 52 de localităţi di…
(Politica)Bogdan Pistol joacă totul pe o singură carte
(Editorial)Cu pieptul înainte!
(Impact)Consilierul judetean Dumitru Persu a incalcat l…

Leave a Response